maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory
Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

Radio 6, NTR en Sugarfactory presents: Mijke & Co Live @ Sugarfactory

  • Nederland
  • Met livemuziek van: Chastity Brown, Bas van Lier & Fuse, Tristan ft. Heston en The Ob6sions
  • NTR
  • http://www.ntr.nl
  • info@ntr.nl

Uitzending: woensdag 1 oktober 2014, 22.00-01.00 uur op Radio 6 Soul & Jazz
Website: http://www.radio6.nl/sugarfactory Email: live@radio6.nl

Chastity Brown, Bas van Lier & Fuse, Tristan ft. Heston en The Ob6sions spelen woensdag 1 oktober 2014 bij Mijke & Co Live @Sugarfactory. Iedere woensdag organiseren Radio 6 Soul & Jazz, de NTR en de Sugarfactory een gratis showcase met kwalitatieve live-muziek van (inter)nationale soul-, jazz-, r&b-, funk-, blues- en worldartiesten. Dit vindt plaats in de Sugarfactory bij het Leidseplein in Amsterdam en wordt live uitgezonden op Radio 6 Soul & Jazz. Presentatrice: Mijke van Wijk. Deuren open: 21.30 uur. Entree: gratis.

Chastity Brown

Chastity Brown is een blues singer-songwriter uit Minneapolis. Zij weet verschillende genres als folk, blues, gospel, soul en jazz op een zeer bijzonder manier met elkaar te verbinden. In de Verenigde Staten en Engeland is Chastity Brown al een begrip; ze oogst er lovende kritieken. Nu is het de beurt aan Nederland om kennis te maken met de betoverende stem van deze blueslady.

Bas van Lier & Fuse

Bas van Lier is een pianist die zich laat inspireren door heavy souljazzcats als Les McCann en Ramsey Lewis. Hij combineert hedendaagse R&B graag met zijn kennis van traditionele helden. Afgelopen juni nam van Lier een live CD op in het Concertgebouw met Fuse, een strijkerscollectief van klassieke en jazzmuzikanten. Fuse speelde eerder op vele Nederlandse podia en festivals met namen als Wouter Hamel, Marco Borsato en New Cool Collective.

Tristan ft. Heston

Tristan werd ook wel “The best of the seventies brought to 2013” genoemd door TOTO bandlid Steve Lukather. Tristan is een funkgroep met grote namen. Zo is toetsenist Coen Molenaar bekend van zijn samenwerking met Jan Akkerman en speelde gitarist Thomas Bekhuis met Caro Emerald. Heston Francis, is een soulzanger uit Atlanta (USA). Hij wordt vanwege zijn eerlijkheid, muzikaliteit en zijn stem vergeleken met Marvin Gaye en Leon Ware en streeft er naar om net als hen, tijdloze muziek te maken. Zijn vierde album Love Junkie kwam vorig jaar uit en bereikte de #1 positie in de UK Soul Charts.

Huisband The Ob6sions

Wekelijks in het programma hoor je huisband The Ob6sions. De band, bestaande uit Victor de Boo – drums; Sven Schuster – bas; Jeroen van Helsdingen – keys; Efraim Trujillo – sax, speelt eigen stukken en jamt met de muzikanten in de liveshow.

Mijke & Co Live! met iedere woensdag bekende live-acts

De NTR zendt dagelijks op Radio 6 Soul & Jazz het live-muziekprogramma Mijke & Co Live! uit van 22.00 tot 01.00 uur. Met op woensdag Mijke & Co Live @ Sugarfactory, een live editie vanuit de Sugarfactory in Amsterdam. Met de komende tijd bekende live-acts van onder meer Gare Du Nord, Jef Neve, Naked Ears, Ronnie Cuber en Ben van den Dungen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top