woensdag, januari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / RAI werkt mee aan bereikbare Zuidas
RAI werkt mee aan bereikbare Zuidas

RAI werkt mee aan bereikbare Zuidas

  • Nederland
  • Bedrijven in Zuidas gaan intensiever samenwerken in de Taskforce Bereikbaarheid Zuidas om er voor te zorgen dat het gebied goed bereikbaar blijft tijdens de werkzaamheden in de komende periode. De verbreding en ondertunneling van de A10 Zuid en de realisatie van een nieuw station komen steeds dichterbij.
  • RAI Amsterdam
  • info@rai.nl

De vele werkzaamheden in het gebied leggen op korte termijn en gedurende de gehele aanleg van het Zuidasdok druk op de bereikbaarheid. Met heldere afspraken en concrete maatregelen willen wij er als RAI aan bijdragen dat medewerkers, bezoekers en bewoners Zuidas zonder oponthoud kunnen blijven bereiken. De afspraken zijn vastgelegd in een convenant dat afgelopen donderdag 14 juli door twaalf grote bedrijven en organisaties uit het gebied is gesloten. Ook wij tekenden het convenant.

De bedrijven en organisaties die gaan samenwerken in deze Taskforce zijn ABN AMRO, VU, VUmc, RAI Amsterdam, ORAM, CBRE/WTC, Vesteda, AkzoNobel, Houthoff Buruma, Accenture, Deloitte, OVG Real Estate, Gemeente Amsterdam Zuidas en de projectorganisatie Zuidasdok.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top