donderdag, maart 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ready for the summer with Liu jo accessories
Ready for the summer with Liu jo accessories

Ready for the summer with Liu jo accessories

  • Belgie
  • De zomer hangt werkelijk in de lucht en wat is er dan doller dan met deze Liu Jo modeaccessoires uit te pakken op het strand of de boulevard, nippend van een verfrissend drankje. Deze horloges maken de look van iedere vrouw voor iedere gelegenheid helemaal af. Ze worden sterk beïnvloed door de tendensen uit de modecollectie van LIU JO en richten zich op de elegante, moderne vrouw met glamour.
  • 6adab81f-1596-4e98-a299-5172cbc224ec
  • Sonar Media & Pr
  • http://www.sonarmedia.be
  • ronny@sonarmedia.be
  • 424e3d3c-cb6d-495e-b6fb-c07496cb9480

Het model TESS heeft een krachtige en metropolitane stijl. Het spel van contrasten tussen de wijzerplaat en de horlogeband zorgt voor een heel bijzonder effect. De kleurschakeringen geven het horloge glamour : turkooizen met staal en fel fuchsia met goud. De look van de goudroze uitvoering is een klassieker, met een witte of zwarte blauwe wijzerplaat, of in zilver. Tenslotte heeft Tess een strak zilveren model met zwart grijze wijzerplaat. Met zijn simpele en pure lijnen is dit horloge een elegant en altijd up-to-date accessoire. Op de wijzerplaat staat het Liu Jo logo met een verfijnd textuureffect.

Liu Jo Luxury is hét Italiaanse merk dat sinds 2006 exclusieve sieraden en horloges op de markt brengt voor de fashionista die op zoek is naar glamour accessoires. We denken hierbij aan geraffineerde producten zoals glamour. Liu Jo biedt moderne juwelen en trendy uurwerken verfraaid met kristallen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top