vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Recordaantal schepen en Tall Ships bij SAIL Amsterdam 2015
Recordaantal schepen en Tall Ships bij SAIL Amsterdam 2015

Recordaantal schepen en Tall Ships bij SAIL Amsterdam 2015

  • Nederland
  • Recordaantal schepen en Tall Ships bij SAIL Amsterdam 2015
  • NAUPAR
  • www.sail-2015.nl
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Amsterdam, 26 november 2014 – Amsterdam, 26 november 2014 – Een recordaantal schepen en Tall Ships is aanwezig tijdens de aankomende 9e editie van SAIL Amsterdam. Volgens de organisatie zijn er nog nooit eerder zoveel schepen naar het evenement gekomen. Wij geloven erin dat dit de grootste en mooiste SAIL ooit gaat worden.

Een recordaantal schepen en Tall Ships is aanwezig tijdens de aankomende 9e editie van SAIL Amsterdam. Volgens de organisatie zijn er nog nooit eerder zoveel schepen naar het evenement gekomen. Wij geloven erin dat dit de grootste en mooiste SAIL ooit gaat worden.

Nieuwe schepen

Wat met name bijzonder is, is het aantal nieuwe schepen dat dit keer van de partij is. De Australische “Young Endeavour” komt voor de gelegenheid helemaal over uit Australië. De komst van dit schip is een primeur voor het evenement. De Spaanse “Nao Victoria” is voor de eerste keer mee tijdens deze editie van SAIL Amsterdam. Latijns-Amerika levert na lange tijd weer meerdere indrukwekkende schepen, waaronder de Arc Gloria, Kruzenshtern en de Christian Radich. Maar ook  stoere schepen uit eigen land zijn er te bewonderen, zoals onder andere de Europa, de Oosterschelde en de Tecla.

SAIL Amsterdam: grootste SAIL ter wereld!

Nu het recordaantal schepen en Tall Ships al behaald is, ziet het er voor Sail Amsterdam 2015 zeker gunstig uit. Als er nog een paar grote namen aan het lijstje worden toegevoegd, kan SAIL 2015 zelfs de grootste SAIL ter wereld worden!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top