zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Recycar, een totaaloplossing voor de depollutie van uw afgedankte auto
Recycar, een totaaloplossing voor de depollutie van uw afgedankte auto

Recycar, een totaaloplossing voor de depollutie van uw afgedankte auto

  • Belgie
  • De Comet Groep streeft ernaar de Europese en wereldwijde referentie voor recycling te worden.
  • image003
  • Comet Group
  • http://www.cometgroup.be
  • pat.dec@produweb.be

Wat doet de Comet Groep?

De Comet Groep verzamelt, verwerkt en verkoopt metalen (non-ferrometalen en ferrometalen), kunststoffen, banden, afgedankte auto’s, AEEA (mobiele telefoons, wasmachines, …) en shredderresten.

De Groep heeft een dertigtal vestigingen, die verspreid liggen in België en Frankrijk. Elke dochteronderneming is gespecialiseerd in een welbepaalde activiteit, zoals bijvoorbeeld Recycar, dat gespecialiseerd is in de depollutie en ontmanteling van afgedankte auto’s.

Recycar

Recycar is al sinds 1993 expert in de milieuvriendelijke depollutie en ontmanteling van afgedankte auto’s. Het bedrijf biedt een totaaloplossing voor autofabrikanten, importeurs, verzekeraars, enz.

In samenwerking met Cometsambre worden afgedankte voertuigen voor meer dan 95% gerecycleerd. Dankzij de opstart van onze testeenheid, die shredderresten omzet naar brandstof, is de revalorisatiegraad van de voertuigen zeer hoog sinds het einde van 2013.

Recycar, dochteronderneming van de Comet Groep, is zeer deskundig op het gebied van recycling. De Groep evolueert en innoveert voortdurend. Bovendien is hij een van de pioniers in deze sector. Raadpleeg de website CometGroup.be voor meer informatie over de Groep en zijn verwezenlijkingen.

Over baolos

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top