donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / RED BOX breidt uit in de BeNeLux met BPS International BV
RED BOX breidt uit in de BeNeLux met BPS International BV

RED BOX breidt uit in de BeNeLux met BPS International BV

  • Nederland
  • BPS International BV en RED BOX recorders kondigen hun samenwerking in de BeNeLux aan.
  • BPSkleur
  • BPS International BV
  • http://www.bps.nl
  • g.vdkerkhof@bps.nl
  • BPS International (final Dutch)

Red Box Recorders heeft haar aanwezigheid in Europa uitgebreid door het tekenen van een overeenkomst met BPS International. De in Nederland gevestigde onderneming treed toe tot het wereldwijde partner en reseller netwerk en gaat geavanceerde voice en data opname apparatuur leveren in de BeNeLux.

BPS is opgericht in 1995 en levert opname en kwaliteits-monitoring systemen aan telecom partners maar ook rechtstreeks aan een brede range sectoren zoals onder andere contact centers, beveiliging, gezondheidszorg, en de bancaire en verzekerings sector. Het bedrijf gaat samen werken met Red Box om zo een gevarieerd assortiment aan te kunnen bieden welke ook aansluit bij de wensen en eisen van kleine en middelgrote ondernemingen.

Gerry van de Kerkhof, directeur van BPS International zegt hierover: “Veel van onze klanten, met name in de contact center business, zijn kleine tot middelgrootte ondernemingen. Hiervoor zochten we naar een oplossing welke tegemoet komt aan de wensen en eisen die deze organisaties stellen zoals flexibiliteit, functionaliteit en integratiemogelijkheden. Red Box’s software kan efficient aangepast worden waarmee we volledig tegemoet kunnen komen aan de gestelde eisen. Het is dus een logische aanvulling van ons assortiment waarmee we richting toekomst verder kunnen groeien”

Lee Jones, CEO van Red Box Recorders zegt hierover: “Onze Red Box Quantify Recording Suite is een gebruikers vriendelijk en intuitief voice en data opname software pakket welke geschikt is voor organisaties van iedere willekeurige grootte. Deze slimme, schaalbare en vooruit strevende technologie wordt ondersteund door een gevestigde infrastructuur om zodoende de hoogste kwaliteits, service en support niveau’s te kunnen waarborgen aan onze partners en hun klanten”.

Over BPS

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top