dinsdag, juni 22, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Red Hat combineert Kubernetes met schaalbare cloudinfrastructuur in nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite
Red Hat combineert Kubernetes met schaalbare cloudinfrastructuur in nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite

Red Hat combineert Kubernetes met schaalbare cloudinfrastructuur in nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite

 • Nederland
 • Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplosisngen, kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite. Naarmate cloud-native, gecontaineriseerde applicaties steeds belangrijker worden voor CIO’s die zich op digitale transformatie richten, moeten de IT-infrastructuur en beheertechnologie aangepast worden aan de unieke behoeften van moderne toepassingen met behoud van de bestaande systemen. Met Red Hat Cloud Suite kunnen organisaties makkelijker cloud-native applicaties bouwen en implementeren en de workloads beheren via een enkele oplossing. Hierdoor kunnen bedrijven moderniseren zonder investeringen in de bestaande IT-infrastructuur te verspillen.
 • Red Hat, Inc.
 • benelux@redhat.com
Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), leverancier van opensourceoplosisngen, kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwste versie van Red Hat Cloud Suite. Naarmate cloud-native, gecontaineriseerde applicaties steeds belangrijker worden voor CIO’s die zich op digitale transformatie richten, moeten de IT-infrastructuur en beheertechnologie aangepast worden aan de unieke behoeften van moderne toepassingen met behoud van de bestaande systemen. Met Red Hat Cloud Suite kunnen organisaties makkelijker cloud-native applicaties bouwen en implementeren en de workloads beheren via een enkele oplossing. Hierdoor kunnen bedrijven moderniseren zonder investeringen in de bestaande IT-infrastructuur te verspillen.Red Hat Cloud Suite, dat in april 2016 is geïntroduceerd, biedt een end-to-end, deployment-ready oplossing voor digitale transformatie. Belangrijk hiervoor zijn Linux-containers omdat die bedrijven in verschillende branches kunnen helpen flexibeler te worden en beter te reageren op veranderende behoeften van de klant.

De oplossing is gebouwd op het Red Hat Enterprise Linux-platform en richt zich op digitale transformatie en de adoptie van Linux-containers door het Red Hat OpenShift Container Platform te combineren met een schaalbare infrastructuur door middel van het Red Hat OpenStack Platform en Red Hat Virtualization. Samen met Red Hat CloudForms voor hybride en multicloudbeheer biedt Red Hat Cloud Suite een uniforme vooraf geïntegreerde oplossing voor bedrijven die willen profiteren van Linux-containers – van het developer workstation tot bedrijfskritische cloudimplementaties voor een meer digitaal getransformeerde onderneming.

De belangrijkste nieuwe functies in Red Hat Cloud Suite zijn:

 • Enterprise-niveau Kubernetes – De nieuwste versie van het Red Hat OpenShift Container Platform biedt als onderdeel van Red Hat Cloud Suite een uitgebreid op Kubernetes gebaseerd containerapplicatieplatform. Het Red Hat OpenShift Container Platform ondersteunt zowel de creatie van nieuwe cloud-native applicaties als bestaande workloads die stateful resources vereisen.
 • Red Hat CloudForms met Ansible-automatisering – De automatiseringsaanpak van Red Hat voor multicloudbeheer bestaat uit de integratie van Ansible-automatisering in Red Hat CloudForms wat de implementatie van CloudForms in een organisatie vergemakkelijkt en de beheermogelijkheden uitbreidt.
 • Configureerbare OpenStack-diensten – Gebruikers kunnen voor de Red Hat Cloud Suite-clouds die gebouwd zijn op het Red Hat OpenStack Platform precies aangeven welke diensten waarop moeten draaien. Dit helpt om de efficiëntie te verbeteren door de mogelijkheid om specifieke diensten naar behoefte te schalen en beheren, in plaats van alle diensten tegelijk.
 • Flexibele, krachtige virtualisatiemogelijkheden – De nieuwste versie van Red Hat Virtualization stelt gebruikers in staat om waar nodig een standaard een ‘thin’ hypervisor te gebruiken voor aanvullende software en diensten voor unieke gebruiksscenario’s. Verder is het virtualisatiebeheer verbeterd door de toevoeging van Cockpit om meer inzicht te geven in gevirtualiseerde omgevingen en workloads.

Digitale transformatie met hybride cloudoplossingen
Vandaag houdt Red Hat een virtueel evenement met verschillende experts en visionairs. Zij discussiëren over de vraag hoe Linux-containers samen met een schaalbare infrastructuur en cloudbeheer digitale transformatieprojecten kunnen versnellen. Naast markttrends over hybride cloudoplossingen komen diverse pijnpunten aan de orde. Keynote-sprekers zijn:

 • Lars Herrmann, general manager, Integrated Solutions, Red Hat
 • Alan Grantham, vice president, Architecture and Technology, Forsythe Hosting Solutions
 • Gary Chen, research manager, Software Defined Compute, IDC

Na de keynotes zal tijdens diverse sessies dieper worden ingegaan op onderwerpen als moderne applicatieontwikkeling, cloudinfrastructuur en IT-optimalisatie. Neem donderdag 29 juni om 17.00 uur deel aan het digitale transformatie-event of kijk het later terug.

Quotes
Lars Herrmann, general manager, Integrated Solutions, Red Hat
“Linux-containers bieden een duidelijk traject voor de digitale transformatie van grootzakelijke bedrijven. Als ze gecombineerd worden met een hybride cloudtechnologie als OpenStack bieden ze een end-to-end oplossing voor organisaties die de toekomst van IT wiillen omarmen zonder de huidige op te offeren. Red Hat Cloud Suite biedt de technologie om deze transformatie te stimuleren en de bestaande IT-investeringen te behouden, onder meer met het Kubernetes-platform in Red Hat OpenShift Container Platform en de toonaangevende opensourcevirtualisatie van Red Hat Virtualization. Dit wordt allemaal geleverd in een gebruiksklare oplossing die aan bijna elke vraag op het gebied van IT-infrastructuur voldoet.”

Gary Chen, research manager, Software Defined Compute, IDC
“Open source blijft een belangrijke aanjager voor innovaties in cloud computing. Organisaties zijn steeds meer geïnteresseerd in multi-platformarchitecturen die zowel microservices-gebaseerde, cloud-native applicaties ondersteunen als traditionele workloads. Met Red Hat Cloud Suite kunnen klanten dit nieuwe paradigma omarmen en sneller applicaties leveren in een zeer schaalbare, geïntegreerde en volledig beheerde omgeving.”

Extra informatie

Volg Red Hat

Over Red Hat
Red Hat staat wereldwijd aan de top als leverancier van opensourceoplossingen. Met een communitygedreven benadering biedt Red Hat een betrouwbare en high-performance cloud, Linux, middleware, storage en virtualisatietechnologieën. Daarnaast biedt Red Hat ondersteuning, training en consultancy. Als de verbindende factor in een wereldwijd netwerk van enterprises, partners en open source communities helpt Red Hat essentiële en innovatieve technologieën te creëren die groei faciliteren en klanten voorbereiden voor de toekomst. Kijk voor meer informatie op: http://www.redhat.com.

 

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top