maandag, september 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Amsterdam versus Europa
Regus: Amsterdam versus Europa

Regus: Amsterdam versus Europa

  • Europa
  • Andere omgangsvormen binnen het kantoor Of je in Amsterdam op een kantoor werkt of in een andere Europese hoofdstad, het lijkt op het eerste gezicht niet uit te maken, maar niets blijkt minder waar… Uit recent onderzoek van Regus, dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken, is naar voren gekomen dat werknemers wel degelijk verschillen ervaren in omgangsvormen op kantoor in de Europese hoofdsteden.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/amsterdam-versus-europa/

Zo blijkt uit het onderzoek dat werknemers in Amsterdam cold calls als de meest hinderlijke onderbreking van hun werk ervaren. In andere Europese steden als Parijs, Berlijn en Londen word dit amper als storend ervaren; het maakt gewoon deel uit van het dagelijkse kantoorleven.

Afluisterpraktijken

Uiteraard is het belangrijk dat informatie vertrouwelijk blijft. Hoe kan het dat er dan toch regelmatig iets uitlekt?Volgens de Amsterdamse werknemers is deze kans het grootst doordat anderen meeluisteren als er gebeld wordt of brutaalweg over de schouders meekijken op het beeldscherm van een smartphone.Telefoongesprekken afluisteren gebeurt overal in Europa, maar over de schouder meekijken op het telefoonscherm vindt men in Parijs, Berlijn en Londen toch not done. Afluisterpraktijken komen vaker voor buiten de professionele werkomgeving.

Roddelen

Volgens de Amsterdammers wordt er in de hoofdstad niet of nauwelijks geroddeld over collega’s. In Parijs, Berlijn en Londen komt dit aanzienlijk vaker voor. In Parijs zegt zelfs bijna 11% van de ondervraagden dat dit aan de orde van de dag is.

Professionele kantooromgeving meest productief

De meest productieve werkplek is volgens alle Europeanen een professionele kantooromgeving; dan wel het eigen kantoor dan wel een flexibele werkplek. ‘Op een professionele werkplek wordt minder afgeluisterd en binnen een Regus werkomgeving kunnen de cold calls opgevangen door de receptie,’ zegt Robbert Klaassen, commercieel directeur bij Regus. ‘Daarnaast zijn de flexibele werkplekken van Regus uitgerust met een uitstekend IT netwerk; een vereiste waar álle Europeanen veel waarde aan hechten. De kantoren zijn ontworpen vanuit de wens van de gebruiker en de vestigingen liggen bij belangrijke uitvalswegen en zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Regus kantoren zijn hiermee net zo’n goed werkplek als het eigen kantoor.’

Boilerplate

Regus is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2.000 business centers in 104 landen, waarvan 55 in Nederland. De hoogwaardige ruimten zijn van alle gemakken voorzien en mensen kunnen hier altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google, Toshiba en GlaxoSmithKline hebben voor Regus gekozen om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg.

De sleutel tot flexibel werken is gemak en daarom opent Regus business centers op locaties waar de 1,8 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl en www.regus.nl/slimmerwerken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top