woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Beperk woon-werkverkeer op Earth Day
Regus: Beperk woon-werkverkeer op Earth Day

Regus: Beperk woon-werkverkeer op Earth Day

  • Nederland
  • Regus bood werknemers in Noord-Brabant gratis flexibele werkplek Op Earth Day (22 april) biedt Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, gratis business lounges in Noord-Brabant aan. In plaats van te forenzen kunnen werknemers hun CO2-uitstoot verminderen door in een Regus centre dicht bij huis te werken.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/beperk-woon-werkverkeer-op-earth-nb/

Onnodige CO₂-uitstoot, verspilde tijd en verlies van productiviteit zijn slechts enkele van de negatieve gevolgen van een lange autorit naar het werk. Volgens het US Census bureau bedraagt de gemiddelde reistijd voor een enkele reis naar het werk in de Verenigde Staten ongeveer 25 minuten. Dit houdt in dat we per persoon ieder jaar meer dan 100 uur achter het stuur zit en tonnen schadelijke gassen de atmosfeer in blazen.

Op Earth Day stimuleert Regus niet alleen duurzaam werken, maar hoopt de aanbieder ook dat deelnemende bedrijven de voordelen zien van flexibele werkopties voor werknemers.

Regus heeft een aantal tips voor werkgevers:

  • Praat eens met uw personeel: ga het gesprek aan en ontdek de individuele behoeften van werknemers. Stel een beleid op omtrent flexibel werken op basis van de verschillende behoeften van werknemers.
  • Overweeg alternatieve werkplekken: lange reistijden zijn stressverhogend en hebben een negatieve invloed op de productiviteit en tevredenheid van werknemers. Werken vanuit huis of op een gedeelde werkplek, zorgt voor een betere balans tussen werk en privé , lagere reiskosten en een groenere bedrijfscultuur.
  • Meet prestaties op basis van productiviteit: op afstand leidinggeven aan werknemers vereist zeker aanpassing, maar door duidelijke doelen en meetpunten te stellen wordt het proces vereenvoudigd. Dankzij deze doelen kunnen managers zich focussen op de kwaliteit van het werk dat wordt geleverd, en minder op micromanagement.
  • Een nieuwe manier van communiceren: zorg ervoor dat werknemers over de juiste hulpmiddelen beschikken om succesvol vanaf alternatieve locaties te werken. Investeer in technologie zoals webgebaseerde projectmanagementprogramma’s en videoconferenties zodat werknemers op de hoogte blijven van belangrijke projecten en ontwikkelingen op het (hoofd)kantoor.

Regus breidt zich snel uit in de buitenwijken van steden en biedt werknemers die naar de stad reizen een extra mogelijkheid. Hierdoor kunnen ze flexibel werken vanuit een volledig ingericht en modern business centre dat van alle gemakken is voorzien, dicht bij huis. Bedrijven kunnen werknemers zo meer flexibele werkplekken bieden, en daarmee de gezondheid, motivatie, loyaliteit en productiviteit van werknemers verbeteren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top