maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Regus: Eerste Workpod op luchthaven Gatwick
Regus: Eerste Workpod op luchthaven Gatwick

Regus: Eerste Workpod op luchthaven Gatwick

  • Anderen
  • Regus biedt zakenreiziger kantoor op luchthaven Regus, dé wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, heeft haar eerste Workpods geplaatst op luchthaven Gatwick. Een Workpod is een privé werkruimte voor bedrijven en biedt zakenreizigers een rustige plek om te werken tijdens het wachten op de vlucht.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/eerste-workpod-op-luchthaven-gatwick/

De Workpod biedt een klein maar compleet kantoor met alle faciliteiten. Zo heeft de zakenreiziger binnen in de Workpod een comfortabele werkplek, een computer, een telefoon en uiteraard een goede wifi-verbinding. De Workpod is een nieuwe flexibele werkplek van Regus Express en biedt gebruikers naast de traditionele Regus business centers nu ook flexibele werkplekken op stations, vliegvelden, tankstations, hotels en andere drukke locaties.

Nuttig gebruik van wachttijd

De zakenreiziger kan een Workpod boeken met een creditcard ter plaatse of vooraf online reserveren op de website van Regus. Om gebruikers van de Workpods de gelegenheid te geven om het beste uit hun wachttijd te halen, zijn de Workpods gelegen achter de douane van het vliegveld.

Robbert Klaassen, commercieel directeur van Regus Nederland: “Workpods bieden zakelijke reizigers alles wat ze onderweg nodig hebben: een rustige werkruimte om e-mail te checken, een laatste belletje te plegen of om zich te kunnen concentreren op belangrijk werk vlak voor vertrek. We zien dat steeds meer mensen onderweg behoefte hebben aan een rustige werkplek en dit is een nieuwe manier om onze klanten te helpen met het vergroten van hun productiviteit.” Klaassen: “Zakelijk reizen neemt steeds verder toe op; één op de vijf passagiers reist nu zakelijk. De Workpod van Regus is een belangrijke aanvulling op de nieuwe en moderne faciliteiten voor zakelijke reizigers; van het kantoor tot op het vliegveld.”

Gatwick de zakelijke luchthaven

Luchthaven Gatwick heeft een recordjaar meegemaakt met zo’n 38 miljoen passagiers. Vanuit de luchthaven zijn maar liefst 46 van de top 50 zakelijke bestemmingen bereikbaar, samen met een reeks van intercontinentale bestemmingen naar de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en andere nieuwe en al bestaande routes naar opkomende zakelijke markten, zoals Vietnam, Turkije, Rusland en Indonesië.

Boilerplate

Regus is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2.000 business centers in 104 landen, waarvan 55 in Nederland. De hoogwaardige ruimten zijn van alle gemakken voorzien en mensen kunnen hier altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google, Toshiba en GlaxoSmithKline hebben voor Regus gekozen om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg.

De sleutel tot flexibel werken is gemak en daarom opent Regus business centers op locaties waar de 1,8 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl en www.regus.nl/slimmerwerken

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top