vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Flexibel werken steeds verder geoptimaliseerd
Regus: Flexibel werken steeds verder geoptimaliseerd

Regus: Flexibel werken steeds verder geoptimaliseerd

  • Nederland
  • Regus opent nieuwe vestiging in Zoetermeer Het flexibel werken komt weer een stap dichterbij. Met de opening van een nieuwe vestiging in Zoetermeer speelt Regus, dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken, in op de toenemende vraag naar flexibele werkruimtes in Nederland. De deuren van dit nieuwe center in Zoetermeer naast het centraal station opende begin deze maand.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/flexibel-werken-steeds-verder-geoptimaliseerd/

Regus Zoetermeer Centraal Station is een van de vele centers die Regus dit jaar opent om het flexibel werken nog eenvoudiger te maken. Deze nieuwe vestiging in de industriële wijk Rokkeveen is voor het woon-werkverkeer strategisch gelegen ten opzichte van Gouda, Rotterdam en Den Haag langs de A12 en naast het treinstation van Zoetermeer.

Wat dit center bijzonder maakt, is dat de kantoorruimtes van deze nieuwe vestiging zich op de 11e verdieping bevinden. Naast een mooi uitzicht heeft dit center een ruime businesslounge waar professionals in een luxe business-omgeving kunnen werken en in contact kunnen komen met andere professionals. De flexibele werkplekken kunnen door flexwerkers worden gebruikt voor meetings en externe vergaderingen, maar ook door bedrijven die voor langere tijd een uitvalsbasis nodig hebben. Het pand heeft een bedrijfsrestaurant en er is gratis parkeergelegenheid in de straat.

Het nieuwe center biedt de eerste flexibele kantoorruimte van Regus in Zoetermeer en zorgt voor een verdere uitbreiding van het netwerk. Werkenden uit deze regio kunnen naast dit center ook terecht bij dichtstbijzijnde Regus locaties in Gouda, Rotterdam, Den Haag of in een van de 55 andere locaties in Nederland.

Groei

“Wij merken dat mede door de crisis een toenemend aantal ondernemingen dure eigen kantoorpanden of dure huurpanden inruilen voor professionele, flexibele werkplekken”, zegt Robbert Klaassen, Commercieel Directeur bij Regus Nederland. “Vooral in Nederland, waar meer dan de helft van de werknemers flexibel werkt, is dit een feit. Ons netwerk is hier de afgelopen jaren dan ook fors gegroeid. Met de nieuwe centers die we dit jaar openen realiseren we een optimale spreiding voor flexwerkers, ondernemers en bedrijven door het hele land. Zij bepalen waar en wanneer ze willen werken. Op deze manier bieden wij bedrijven de ruimte om te groeien, kosten te besparen en hun flexibiliteit te verhogen. In een flexibele wereld die continu verandert, biedt Regus bedrijven die slim willen werken kans op een voorsprong.Daarnaast kan middels deze nieuwe manier van werken het woon-werkverkeer aanzienlijk worden teruggedrongen. Het flexibel werken is hiermee weer een stap dichterbij.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top