vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus gaat Evoluon exploiteren
Regus gaat Evoluon exploiteren

Regus gaat Evoluon exploiteren

  • Nederland
  • Markant gebouw in Eindhoven wordt innovatiecentrum voor toekomstgerichte manieren van werken en ondernemen
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/regus-gaat-evoluon-exploiteren/

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, gaat het beroemde Evoluon in Eindhoven beheren en exploiteren. Hierover is overeenstemming bereikt met Philips. Het discusvormige Evoluon, waar al veel congressen en evenementen plaatsvinden, wordt nu tevens ingericht als centrum voor ondernemers en zakelijke innovatie.

Binnen de rijke historie van Philips en Eindhoven neemt het Evoluon een bijzondere plaats in. Regus gaat het markante gebouw nu inrichten met vergader- en werkplekken voor grote en kleine bedrijven – van starters tot grote internationale ondernemingen, die immers steeds meer mobiele werknemers hebben.

Bedrijven en ondernemers kennen het Evoluon al als locatie voor vergaderingen, congressen en evenementen, maar kunnen er nu ook terecht voor de dagelijkse werkzaamheden. De flexibele werkplekken van Regus zijn beschikbaar voor de uitvoering van alle kantoorfuncties, maar ook als ontmoetings-, netwerk- of vergaderlocatie. Hiermee vormt het Evoluon een nieuwe schakel in het uitgebreide netwerk van Regus, dat al ruim 2000 locaties in meer dan 100 landen met elkaar verbindt.

Roger Perrin, Global Managing Director van Regus Innovation: “Het is geweldig dat een futuristisch bouwwerk als het Evoluon nu onderdeel wordt van het werk van de toekomst. Het gebouw vormt een inspirerende omgeving voor innovatie en nieuwe en flexibele manieren van werken. We zijn verheugd dat wij het beheer ervan op ons mogen nemen.

Met de ervaring die we wereldwijd hebben opgedaan in de ondersteuning van zowel startende bedrijven als grote ondernemingen willen we het Evoluon deels inrichten als innovatie- en ondernemingscentrum voor starters van binnen en buiten de Brainport regio.”

- See more at: http://press.regus.com/netherlands/regus-gaat-evoluon-exploiteren/#sthash.dLTVXje0.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top