vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Kantoormedewerkers willen parkeerplek
Regus: Kantoormedewerkers willen parkeerplek

Regus: Kantoormedewerkers willen parkeerplek

  • Nederland
  • Ook betrouwbaar internet, veiligheid en nabijheid openbaar vervoer voorwaarden voor ideale werkplek Nederlandse kantoormedewerkers zijn dol op hun heilige koe. Daarvoor moet een parkeerplek bij het kantoor beschikbaar zijn. Dat is voor 66% van de Nederlanders één van de belangrijke voorwaarden bij de keuze van een flexibele werkplek. Wereldwijd ligt dat percentage op 48%. Daarnaast zijn betrouwbaar internet, veiligheid en een representatief kantoor voorwaarden voor de ideale werkplek. Dat blijkt uit een wereldwijd onderzoek van Regus onder 22.000 mensen in 100 verschillende landen.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/kantoormedewerkers-willen-parkeerplek/

“Vanuit internationaal oogpunt is het opmerkelijk dat in Nederland de parkeerplek zo hoog op de prioriteitenlijst staat van de ideale werkplek”, vertelt Robbert Klaassen, commercieel manager van Regus. Als belangrijkste voorwaarde wordt echter door 83% van de Nederlandse kantoormedewerkers een betrouwbaar en snel IT-netwerk genoemd.“Een betrouwbaar IT-netwerk betekent een snelle internetverbinding met wifi en computers die niet om de haverklap crashen. Die behoeften zien we overigens wereldwijd. De ideale werkomgeving is vandaag de dag uitgerust met alle moderne IT-voorzieningen die kantoorwerkers nodig hebben om continu bereikbaar te zijn en op die manier productief te blijven.”

Veiligheid

Andere voorwaarden bij Nederlandse kantoormedewerkers hebben betrekking op de representativiteit van het bedrijf. Men verwacht dat gasten goed en netjes worden ontvangen, zowel aan de balie als telefonisch. Bijna 69% vindt dat een belangrijke pijler van het ideale kantoor. Daarnaast speelt veiligheid een belangrijke rol. Bijna driekwart van de Nederlandse kantoormedewerkers is van mening dat je persoonlijke bezittingen zonder zorgen moet kunnen achterlaten.

Openbaar vervoer van belang

Ook gaan de Nederlandse kantoormedewerkers voor een prestigieuze locatie of een kinderopvang in de nabijheid. ,,Opvallend is ook dat maar 7% van de Nederlanders een winkel of restaurant in de buurt van hun werkplek belangrijk vindt. Dat is wereldwijd bijna 20%. Een bus-, trein- of metrostation om de hoek vinden veel mensen daarentegen wél van belang. Dat percentage ligt op 43%”, aldus Klaassen. Regus heeft haar kantoren ontworpen vanuit de wens van de gebruiker en biedt onder meer een uitstekend IT-netwerk in al haar vestigingen. Bovendien liggen de vestigingen bij belangrijke uitvalswegen en zijn ze ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Uiteraard beschikken alle Reguskantoren over voldoende parkeergelegenheid.

Boilerplate

Regus is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken. Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2.000 business centers in 104 landen, waarvan 55 in Nederland. De hoogwaardige ruimten zijn van alle gemakken voorzien en mensen kunnen hier altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google, Toshiba en GlaxoSmithKline hebben voor Regus gekozen om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg.

De sleutel tot flexibel werken is gemak en daarom opent Regus business centers op locaties waar de 1,8 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl en www.regus.nl/slimmerwerken

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top