zaterdag, december 7, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Nieuwe wet geeft recht op flexibel werken
Regus: Nieuwe wet geeft recht op flexibel werken

Regus: Nieuwe wet geeft recht op flexibel werken

  • Nederland
  • Werknemer op zoek naar flexbureau De Eerste Kamer heeft met een ruime meerderheid ingestemd met een wet voor het recht op thuiswerken en flexibel werken. Voortaan kunnen werknemers (van een organisatie met meer dan 10 personen) hun werkgever vragen om aanpassing van de werkplek. Als de werkgever dit verzoek afwijst moet hij dit motiveren. Regus, dé wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken biedt de flexibele werknemer een hoogwaardige werkplek.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/nieuwe-wet-geeft-recht-op-flexibel-werken/

De nieuwe wet is toepasbaar voor iedereen voor wie de werkzaamheden minder plaats- en tijdgebonden zijn. Voor een groot aantal beroepen is het echter niet mogelijk om op flexplekken of thuis te werken, zoals bijvoorbeeld de stratenmaker of piloot.

Balans werk en privé

Deze wet maakt het voor werknemers makkelijker om een balans te vinden tussen werk en privé. Ideaal voor mantelzorgers of voor mensen die hun werktijden zo kunnen aanpassen aan de schooltijden van de kinderen. Doordat de kantoorwerker nu de mogelijkheid heeft om dichter bij huis te werken vermijdt hij lange files, wat weer zorgt voor een ontspannen begin van de werkdag.

Kantoor dichtbij huis

‘’Niet iedereen heeft thuis een goede werkplek’’, zegt Robbert Klaassen, commercieel directeur bij Regus. ‘’Uit recent onderzoek onder 44.000 senior business professionals wereldwijd is gebleken dat slechts 51% van de mensen die regelmatig thuis werken aangeeft over een volledig uitgerust thuiskantoor te beschikken. Naar verwachting zullen nu meer mensen op zoek gaan naar een flexbureau.’’ Regus heeft 60 business centers in heel Nederland met hoogwaardige werkplekken en alle moderne middelen als een goed IT netwerk en wifi. Er is altijd wel een business center dicht bij huis. Wij bieden permanente kantoorruimtes maar ook dagkantoren en flexibele werkplekken. De vestigingen liggen bij belangrijke uitvalswegen en zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top