vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus opent nieuwe deuren in Afrika
Regus opent nieuwe deuren in Afrika

Regus opent nieuwe deuren in Afrika

  • Internationale
  • Botswana een van de 300 nieuwe vestigingen wereldwijd Met de opening van het eerste business center in Botswana biedt Regus nieuwe mogelijkheden voor zakendoen op het Afrikaanse continent ten zuiden van de Sahara. De wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken is nu in 101 landen actief en biedt bedrijven, groot en klein, de mogelijkheid neer te strijken in een land waarvan het BNP in 2014 naar verwachting met 5,5% zal groeien[1]. De vestiging in hoofdstad Gaborone is slechts een van de minimaal 300 nieuwe centers die Regus dit jaar opent.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/regus-opent-nieuwe-deuren-in-afrika/

Botswana is het zeventiende Afrikaanse land waar Regus opereert. Bedrijven die klaar zijn voor de toekomst krijgen zo uitzonderlijke mogelijkheden om activiteiten te starten of uit te breiden in opkomende markten. Via het wereldwijde netwerk van Regus kunnen zij marktkansen verkennen en contacten te leggen zonder de financiële risico’s van vaste, langetermijnovereenkomsten voor kantoor- of werkruimte.

Mark Dixon, CEO van Regus, voegt toe: “Met de opening in Gaborone is Regus nu aanwezig op 43 locaties in Afrika. Dat betekent 43 verschillende mogelijkheden voor bedrijven om nieuwe afzetgebieden aan te boren en lokale partners te vinden in een bruisende regio. Ik ben erg optimistisch over de vooruitzichten in veel Afrikaanse landen, mede dankzij de ontwikkeling van de infrastructuur, buitenlandse investeringen en het groeiende aantal ondernemers. We raden bedrijven aan om zeker de mogelijkheden op dit continent te onderzoeken.”

Kansen in groeimarkten

Botswana is een aantrekkelijke markt voor bedrijven. Het land heeft inmiddels een uitstekende reputatie op het gebied van beleid en economische groei[2], aldus de Wereldbank en beschikt over een bloeiende mijnindustrie. Ook de landbouw, bouw, financiële dienstverlening en het toerisme zijn stabiele sectoren. Daarbij streeft de regering naar uitbreiding van de private, niet-mijngerichte, sector. Door de aanwezigheid van Regus kunnen bedrijven mogelijkheden in deze sectoren nu slimmer en gemakkelijker verkennen.

Regus Botswana

Het nieuwe center is gevestigd in Gaborone iTowers, het hoogste gebouw in Botswana, gelegen in het nieuwe zakendistrict van de hoofdstad. Het gebouw voldoet aan de modernste eisen op het gebied van technologie en duurzaamheid. Het ligt dicht bij de High Court en Court of Appeal, en het district is erg populair onder advocaten. De stad is bereikbaar via vijf belangrijke verkeersaders en vormt een goede uitvalsbasis voor andere Afrikaanse markten. Het center bevindt zich op de prestigieuze begane grond en eerste verdiepingen van het gebouw. Klanten kunnen kiezen uit privékantoorruimte en dagkantoren, vergaderruimten, een direct toegankelijke business lounge, virtuele kantoorpakketten en professionele ondersteuningsdiensten voor administratie en receptie. Betrouwbaar en snel draadloos internet is in het gehele center beschikbaar.

[1] African Development Bank Group, ‘Botswana’.

[2] Wereldbank, Overzicht van Botswana.

- See more at: http://press.regus.com/netherlands/regus-opent-nieuwe-deuren-in-afrika/#sthash.nGZWHYhG.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top