dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus opent nieuwe vestiging in Maastricht Randwyck
Regus opent nieuwe vestiging in Maastricht Randwyck

Regus opent nieuwe vestiging in Maastricht Randwyck

  • Nederland
  • Het nieuwe werken weer een stap dichterbij Het kantoorwerk in Nederland wordt verder geoptimaliseerd waardoor het Nieuwe Werken nog eenvoudiger wordt. Om in te spelen op de toenemende vraag naar flexibele werkruimtes opende Regus, dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken, gister de deuren van een nieuwe vestiging midden in Randwyck, in het zuiden van Maastricht.
  • 800_2712_maastricht_randwyck_building1
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/het-nieuwe-werken-weer-een-stap-dichterbij/

Het nieuwe center van Regus ligt midden in de wijk Randwyck, waar een aantal van de grootste werkgevers van de stad Maastricht is gevestigd zoals de medische faculteit van de universiteit en het Academisch ziekenhuis van Maastricht. Voor woon-werkverkeer is het center op een strategische plek gevestigd, het station Maastricht-Randwyck ligt op loopafstand en tegenover het center ligt de parkeerplaats van het MECC.

De nieuwe vestiging in Maastricht is een van de centers die dit jaar geopend wordt. Hiermee komt het totaal aantal centers van Regus in Nederland op 55. Met de opening van het nieuwe center in Maastricht, kunnen werkenden in deze regio nu terecht bij drie Regus locaties. Regus opende eerder Regus Maastricht City Centre en Regus Maastricht Il Fiore.

Regus Maastricht Randwyck

Regus Maastricht Randwyck is de nieuwste vestiging van Regus in Nederland. Wat het center zo bijzonder maakt is dat er met ‘state of art’ materialen is gewerkt. Daarnaast is er snel internet via glasvezel, een mooie transparante businesslounge waar professionals in een luxe business omgeving kunnen werken en in contact kunnen komen met andere professionals en zijn alle privékantoren geluiddicht geïsoleerd. De flexibele werkplekken kunnen door flexwerkers worden gebruikt voor meetings en externe vergaderingen.

De locatie ondersteunt de dagelijkse samenwerking tussen flexwerkers, vanwege de nabijheid van een groot aantal health georiënteerde bedrijven zoals Maastricht Health-Campus, Bio-partner, AZM, Universiteit Maastricht, Maastro Clinic, Boston Scientific, Medtronic en veel andere voorname organisaties. Dit zorgt ervoor dat zowel grote als kleine bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en onderdak kunnen vinden in dit center van Regus.

Groei

“Wij merken dat mede door de crisis een toenemend aantal ondernemingen dure eigen kantoorpanden of dure huurpanden inruilen voor professionele, flexibele werkplekken”, zegt Robbert Klaassen, Commercieel Directeur bij Regus Nederland. “Vooral in Nederland, waar meer dan de helft van de werknemers flexibel werkt, is dit een feit. Ons netwerk is hier de afgelopen jaren dan ook fors gegroeid. Met de nieuwe centers die we dit jaar openen realiseren we een optimale spreiding voor flexwerkers, ondernemers en bedrijven door het hele land. Zij bepalen waar en wanneer ze willen werken. Wij bieden bedrijven de ruimte om te groeien, kosten te besparen en hun flexibiliteit te verhogen. In een flexibele wereld die continu verandert, biedt Regus bedrijven die slim willen werken kans op een voorsprong. Tenslotte kan middels deze nieuwe manier van werken het woon-werkverkeer aanzienlijk worden teruggedrongen. Het Nieuwe Werken is hiermee weer een stap dichterbij.”

Boilerplate

Regus is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken.Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2.000 business centers in 104 landen. De hoogwaardige ruimten zijn van alle gemakken voorzien en mensen kunnen hier altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google, Toshiba en GlaxoSmithKline hebben voor Regus gekozen om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg.

De sleutel tot flexibel werken is gemak en daarom opent Regus business centers op locaties waar de 1,8 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl en www.regus.nl/slimmerwerken

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top