dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Toenemende vraag naar flexibele werkplekken
Regus: Toenemende vraag naar flexibele werkplekken

Regus: Toenemende vraag naar flexibele werkplekken

  • Nederland
  • Regus opent drie nieuwe vestigingen Het flexibele werken in Nederland wordt steeds verder geoptimaliseerd. Met de opening van een drie nieuwe centers in Nederland in de maand januari speelt Regus, dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken, verder in op de toenemende vraag naar flexibele werkruimtes.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/toenemende-vraag-naar-flexibele-werkplekken/

Op 19 januari werd het nieuwe center Zoetermeer Centraal Station toegevoegd aan de Regus kaart van Nederland. Een dag later, op 20 januari was de feestelijke opening van het center Groningen Martini. Op 29 januari tot slot, werd het center Campus Diemen Zuid officieel geopend.

Regus biedt wereldwijd flexibele werkplekken. De 55 business centres in Nederlands hebben hoogwaardige werkplekken voorzien van alle moderne middelen zoals een goed IT en wifi netwerk.

Boilerplate

Regus is dé internationale aanbieder van flexibele werkplekken.Het bedrijf heeft een netwerk van meer dan 2.000 business centers in 104 landen, waarvan 55 in Nederland. De hoogwaardige ruimten zijn van alle gemakken voorzien en mensen kunnen hier altijd neerstrijken om te werken, of dat nu een paar minuten, een maand of een paar jaar is. Bedrijven als Google, Toshiba en GlaxoSmithKline hebben voor Regus gekozen om flexibele werkomstandigheden te creëren, met betere bedrijfsresultaten als gevolg.

De sleutel tot flexibel werken is gemak en daarom opent Regus business centers op locaties waar de 1,8 miljoen klanten hier het meest van profiteren: stadscentra, buitenwijken, winkelcentra en outletstores, treinstations, tankstations langs de snelweg en zelfs buurtcentra.

Regus is in 1989 opgericht in Brussel, heeft zijn hoofdkantoor in Luxemburg en is genoteerd aan de beurs van Londen. Ga voor meer informatie naar www.regus.nl en www.regus.nl/slimmerwerken

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top