zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Regus: Werken in de vroege ochtend loont
Regus: Werken in de vroege ochtend loont

Regus: Werken in de vroege ochtend loont

  • Internationale
  • Meest productieve werktijd is voor 9 uur Uit recent onderzoek van Regus, dé wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken, is gebleken dat kantoorwerkers in de vroege ochtend het meest productief zijn. Het onderzoek onder 22.000 respondenten uit 100 landen toont aan dat de klassieke kantoortijden, tussen 9 en 5, op de tweede plaats staan qua productiviteit. Hoe later het wordt, hoe meer de productiviteit afneemt. De avonduren zijn dan ook het meest passief.
  • Regus
  • http://www.regus.nl
  • andrew.brown@regus.com
  • http://press.regus.com/netherlands/werken-in-de-vroege-ochtend-loont/

Vroeg beginnen loont. En niet alleen voor de productiviteit maar ook voor het vermijden van de grootste ergernis onder de ondervraagden: de file. De file zorgt voor stress en stress vermindert de productiviteit.

De top 3 van ergernissen onder kantoormedewerkers is:

  1. De file: 56% van de Nederlandse kantoormedewerkers geeft dit aan als grootste ergernis.
  2. IT problemen: komt met 42% op de tweede plaats.
  3. Cold Calls: worden door 34% als ergerlijk ervaren.

Oplossing van het fileprobleem

Regus biedt een oplossing voor het fileprobleem door het aanbieden van flexibele werkplekken dicht bij huis; op 60 locaties in Nederland. ‘Door de moderne technologieën maakt het steeds minder uit waar men werkt; men staat altijd in contact met het hoofdkantoor’, zegt Robbert Klaassen, commercieel directeur bij Regus. ‘Kies in de vroege ochtend een Regus flexibele werkplek dicht bij eigen huis, vermijd het fileleed en maak daarmee goed gebruik van de eerste en meest productieve uren van de dag.’

Meest productieve werkdag

In de Regus centers is men voorzien van een hoogwaardige werkplek en alle moderne middelen zoals een goed IT en wifi netwerk. De kantoren zijn ontworpen vanuit de wens van de gebruiker. De vestigingen liggen bij belangrijke uitvalswegen en zijn ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Door het werken bij een Regus center bij huis in de buurt, benut de werknemer de werkdag het beste wat de productiviteit ten goede komt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top