zaterdag, januari 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rein Bloem Bokaal 14-12-2013
Rein Bloem Bokaal 14-12-2013

Rein Bloem Bokaal 14-12-2013

  • Nederland
  • Doorwerth, 14-12-2013, De Rhönradwedstrijd met de beste rhönradturners van Nederland, waaronder vele Oranje-internationals die van de zomer een zeer goede prestatie leverden bij de WK in Chicago.
  • RBB Koen
  • RTV Rein Bloem
  • http://rtvreinbloem.nl
  • rtv.reinbloem@hotmail.com
  • Rhönrad Turn Vereniging (RTV) Rein Bloem uit Oosterbeek, opgericht in 1982

Rhönradwedstrijd om de Rein Bloem Bokaal         

Aanstaande zaterdag 14 december 2013 is het dan weer zover. Dan wordt er in Sporthal Doorwerth weer gestreden om de Rein Bloem Bokaal. De RBB is een jaarlijks terugkerende rhönrad event,  waarbij de Top van Nederland acte de préséance zal geven. Deze wedstrijd is als eerbetoon aan de man die het rhönrad in Nederland heeft geïntroduceerd, de heer Rein Bloem.

Onder de deelnemers de beste rhönradturners van Nederland, waaronder vele Oranje-internationals die van de zomer een goede prestatie leverden bij de WK in Chicago. Denk hierbij aan Koen Douwes Dekker die Zilver won bij de Junioren heren, maar ook Zilver medaille winnaressen bij de junioren dames Kim Verveer en Nyna Versluis. En wat te denken van Zilver winnares bij de senioren Myrna van Berkel.

Als trainers zullen o.a. aanwezig zijn, Oud Wereld Kampioenen Anouschka Welsing, Kirsten Heerdink, maar ook Boy Looijen o.a. bekend van Hollands Got Talent.

Laat deze unieke kans om het rhönradturnen en haar toppers van dichtbij te bekijken niet aan u voorbij gaan en komt allen zaterdag 14 december naar de Sporthal Doorwerth aan de Dalweg 3 te Doorwerth.

Meer info op: www.rtvreinbloem.nl

Over RTV Rein Bloem

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top