maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Reisvergelijker momondo partner van jubilerend openlucht filmfestival Pluk de Nacht
Reisvergelijker momondo partner van jubilerend openlucht filmfestival Pluk de Nacht

Reisvergelijker momondo partner van jubilerend openlucht filmfestival Pluk de Nacht

 • Nederland
 • Dit jaar sponsort momondo.nl Pluk de Nacht met de momondo audience award.
 • plukdenacht_overzicht
 • momondo
 • http://www.momondo.nl
 • sonja@clicksupply.nl
 • Einde persbericht, noot voor de redactie: Voor meer informatie, high res beeldmateriaal en overige persaanvragen neemt u contact op met: momondo Sonja Koeman Communicatie en PR momondo Nederland sonja@clicksupply.nl +316 30182430 Pluk de Nacht: Jurriaan Esmeijer Festival Director jurriaan@plukdenacht.nl +316 20450015 Over momondo: Reiszoekmachine momondo.nl zoekt en vergelijkt biljoenen aanbiedingen voor vluchten, hotels en vakantiedeals. momondo is in 2006 gelanceerd en wordt aanbevolen door internationale media zoals de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reisgoeroe Arthur Frommer. momondo heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een vluchtvergelijkingstest in 2012 door Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse product- en dienstenbeoordelaar. Mobiele toepassingen voor de iPhone, Android en Blackberry zijn gratis beschikbaar.
 • plukdenacht_A0[1][4][1]

31-07-2013, Amsterdam – Als de zon ondergaat in de zomer betekent dat maar één ding: tijd voor Pluk de Nacht! Iedere zomer laat Pluk de Nacht het Nederlandse publiek kennismaken met de beste (inter-)nationale, eigenwijze en onverwachte, nog niet eerder vertoonde art house films, documentaires en shorts. Het grootste openlucht filmfestival van Nederland bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd met een uitbreiding. In augustus wordt niet alleen in Amsterdam, maar ook in Den Haag en Arnhem de nacht geplukt met de meest toonaangevende films.

Zwoele zomeravonden worden een stuk leuker met Pluk de Nacht, het grootste openlucht filmfestival van Nederland. Onder de sterrenhemel laat Pluk de Nacht de mooiste speelfilms zien op een enorm scherm, terwijl jij onderuitgezakt in een heerlijke strandstoel of onder een warm dekentje zit. Het filmfestival wordt dit jaar voor de 10e keer gehouden en om dat te vieren breidt het Amsterdamse openlucht filmfestival verder uit naar Arnhem en Den Haag.

Wat hebben Flight of the Conchords, Louise Michel en Teddy Bear met elkaar gemeen? Het zijn allemaal winnaars van de Audience Award van Pluk de Nacht. Pluk de Nacht waardeert de mening van haar bezoekers enorm en heeft al sinds jaar en dag een echte publieksprijs. Dit jaar is dé reisvergelijker momondo.nl hoofdsponsor en draagt die publieksprijs dus de naam van momondo Audience Award.

Als je dit jaar Pluk de Nacht bezoekt vergeet dan niet voordat je het festivalterrein verlaat te stemmen voor film(s) die je net hebt gezien. Iedereen die zijn mening geeft maakt namelijk kans op een volledig verzorgde vierdaagse reis voor twee personen naar het prachtige Barcelona, aangeboden door momondo. De winnende film wordt op maandag 2 september bekend gemaakt, net als de winnaar van de trip naar Barcelona.

Ben jij klaar om de Nacht te Plukken samen met momondo en de beste internationale speelfilms te bekijken in de openlucht? Dat kan in heel augustus 18 dagen lang op drie verschillende, spectaculaire locaties:

 • Het Stenen Hoofd, Amsterdam – 7 t/m 17 augustus
 • Havengebied, Arnhem – 22 t/m 25 augustus
 • Het Nutshuis, Den Haag – 29 t/m 31 augustus

De films starten als de zon onder gaat, meestal zo tussen 21.00 en 21.30 uur. Toegang tot de filmvertoningen is als altijd gratis, behalve in Den Haag waar een vergoeding gevraagd wordt. Cinevillers krijgen in Den Haag korting op de entreeprijs van € 8,50.

Ga voor meer informatie naar www.plukdenacht.nl, waar binnenkort ook de programmering bekend wordt gemaakt.

Voor meer informatie over momondo en voor goedkope vliegtickets en hotel deals ga je naar www.momondo.nl.

Over momondo

Over momondo: Reiszoekmachine momondo.nl zoekt en vergelijkt biljoenen aanbiedingen voor vluchten, hotels en vakantiedeals. momondo is in 2006 gelanceerd en wordt aanbevolen door internationale media zoals de New York Times, CNN, NBC, CBS, The Daily Telegraph, The London Sunday Times en de legendarische reisgoeroe Arthur Frommer. momondo heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een vluchtvergelijkingstest in 2012 door Stiftung Warentest, de onafhankelijke Duitse product- en dienstenbeoordelaar. Mobiele toepassingen voor de iPhone, Android en Blackberry zijn gratis beschikbaar.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top