woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Reizen en trekking in Nepal, Kashmir en Ladakh
Reizen en trekking in Nepal, Kashmir en Ladakh

Reizen en trekking in Nepal, Kashmir en Ladakh

  • Internationale
  • Begin oktober kwam een nieuwe Belgische reisorganisatie op de markt die zich uitsluitend focust op reizen naar de Himalaya: Xplore the Himalaya
  • logo Xplore The Himalaya klein
  • Xplore the Himalaya
  • http://www.xplorethehimalaya.be
  • info@xplorethehimalaya.be
  • Xplore the Himalaya is te bereiken op 0032 4 99 13 17 30
  • Persbericht Xplore The Himalaya

Xplore the Himalaya is een nieuwe Belgische reisorganisatie die zich uitsluitend focust op reizen naar Nepal, Ladakh, Kashmir en Bhutan.

Anders dan bij de klassieke reisorganisaties het geval is specialiseert Xplore the Himalaya zicht in echt maatwerk voor individuele reizen  voor wie wil kennis maken met de schoonheid van de hoogste toppen ter wereld.

De organisatie werd opgericht door een aantal Himalaya-liefhebbers met meer dan 20 jaar ervaring in India en Nepal, en met een ruime ervaring als product manager voor verschillende grotere reisorganisaties.

Op de sobere maar overzichtelijke website www.xplorethehimalaya.be doen zij een aantal reisvoorstellen die volledig op maat kunnen worden aangepast.

Een 13-daagse reis naar India kan al van € 799 (zonder de vluchten).

Daarnaast organiseert Xplore the Himalaya ook een aantal groepsreizen in zeer kleine groepjes van maximum 12 personen. In 2014 start men met een 21-daagse Nepal-reis naar de Everest in maart. Ook tijdens de paasvakantie zijn er verschillende groepsreizen gepland.

Tijdens de zomer verschuift de focus van de reizen naar Kashmir en Ladakh in India.

Over Rik Van Belle

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top