donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Relatiedag FIU-Nederland Trustkantoren (104-2013)
Relatiedag FIU-Nederland Trustkantoren (104-2013)

Relatiedag FIU-Nederland Trustkantoren (104-2013)

  • Nederland
  • De FIU-Nederland en Holland Quaestor hebben een uitnodiging gestuurd aan trustkantoren om de medewerkers van trustkantoren uit te nodigen om deel te nemen aan de ‘Relatiedag FIU-Nederland Trustkantoren’ op donderdag 10 oktober 2013 in Hotel Schiphol: Van der Valk Schiphol A4.
  • Confiad B.V.
  • http://www.confiad.nl
  • info@confiad.nl
  • http://www.confiad.nl/relatiedag-fiu-nederland-trustkantoren-104-2013/

De dag staat in het teken van de meldketen, het herkennen en melden van ongebruikelijke transacties in het kader van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (WWFT) en de rol van de trustkantoren in het bestrijden van witwassen en terrorismefinanciering.

Op basis van de WWFT zijn Trustkantoren bij wet verplicht om (voorgenomen) ongebruikelijke transacties te melden bij de FIU-Nederland. Om meer inzicht te krijgen in het belang van uw meldingen en wat hier vervolgens mee wordt gedaan, hebben zij een passend middagprogramma van 14.30 tot 17.30 uur samengesteld. Voor het volledige programma en inschrijving verwijzen wij u naar de speciale website. Indien u geen uitnodiging heeft gehad maar wel aanwezig wil zijn adviseren wij u via e-mail contact op te nemen met het organiserend bureau: relatiedag@wvhcommunicatie.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top