woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Relatietherapie Den-Bosch / Vught
Relatietherapie Den-Bosch / Vught

Relatietherapie Den-Bosch / Vught

  • Nederland
  • Op een of andere manier loopt het niet goed meer tussen jou en jouw partner.
  • Praktijk voor Psychotherapie
  • http://www.therapiesteenbeek.nl
  • info@therapiesteenbeek.nl

Relatietherapie Den-Bosch / Vught

Op een of andere manier loopt het niet goed meer tussen jou en jouw partner. Je hebt misschien bepaalde verwachtingen van jouw partner die hij niet meer waar lijkt te maken. En wat beteken jij nog voor je partner? Wat doe jijzelf met je leven waardoor je misschien meer lijkt te verlangen van je partner?

Het lijkt alsof jullie een andere taal zijn gaan spreken. Jullie leven steeds meer langs elkaar heen en als jullie zo doorgaan vrees je dat de relatie stuk gaat. En dat wil je niet of nog niet.

Mogelijkheden

In relatietherapie kijken we vooral naar het patroon dat tussen jullie is ontstaan: mogelijkheden en moeilijkheden in jullie relatie: wat brengt jullie samen en wat drijft jullie uit elkaar? Hoe beleven jullie de relatie en wat is er veranderd in de loop van jullie relatie.

Het begint met luisteren naar elkaars verhaal: hoe beleeft jouw partner jullie relatie en hoe verschilt die beleving van die van jou? Wat heb je nodig van je partner en spreken jullie dat ook uit naar elkaar? Waar zit jullie eigen kracht en lef om te leven en hoe kan jullie liefde voor elkaar weer gaan bloeien?

Liefdevolle relatie

Ik begeleid jullie zowel als paar en als individu tijdens de sessies. In overleg bepalen we de doelen en de acties die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Indien gewenst ruimen we tijd in voor individuele sessies.

De stap zetten om in relatietherapie te gaan is al heel wat waard. Gun jezelf een liefdevolle relatie.

Deanneke Steenbeek – psycholoog Den-Bosch / Vught en omstreken
Bel 06 – 24 690 600 of mail info@therapiesteenbeek.nl

Over henk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top