zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Restitutie leges
Restitutie leges

Restitutie leges

  • Nederland
  • In vrijwel alle gevallen heeft de IND inmiddels de teveel betaalde leges gerestitueerd.Er is een (kleine) groep klanten overgebleven van wie de IND geen adres- en bankgegevens heeft. In die zaken wordt daarom deze week een brief gestuurd naar de referenten (de personen bij wie de vreemdeling wil verblijven).
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst
  • http://www.ind.nl
  • info@ind.nl

In die brief wordt aan de referenten gevraagd de brief te overhandigen aan de vreemdeling, zodat hij zijn adres en zijn bankrekeningnummer kan doorgeven. In sommige gevallen wordt ook om een betaalbewijs gevraagd. Het betaalbewijs kan een kopie van een kwitantie zijn of een kopie van een bankafschrift waarop de betaalde leges zijn vermeld.

Mocht u niet over het gewenste betaalbewijs beschikken, dan kunt u op het formulier aangeven wanneer en hoe u heeft betaald (bijvoorbeeld via automatische incasso, overschrijving of betaling aan het IND-loket).

Na ontvangst van de gegevens worden de teveel betaalde leges binnen 4 weken teruggestort. Mocht u na 4 weken niets hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de IND, via telefoonnummer 0900-1234561.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top