vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / RetSoft lanceert twee nieuwe apps voor het mobiele archief
RetSoft lanceert twee nieuwe apps voor het mobiele archief

RetSoft lanceert twee nieuwe apps voor het mobiele archief

  • Nederland
  • De digitale kantoorwereld verplaatst zich van desktop pc naar smartphones en tablets. RetSoft kan uiteraard niet achterblijven en heeft een app uitgebracht voor haar archiveringssoftware.
  • RetSoft B.V
  • http://www.retsoft.nl
  • info@retsoft.nl

RetSoft Archief maakt gebruik van een zogenaamde hybride cloud. De gebruiker heeft de optie een zelf gekozen deel uit het archief tijdelijk in de cloud te plaatsen. Het origineel blijft op de eigen server staan. De voordelen zijn legio. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een advocaat in de rechtszaal. Die kan met onze app op meerdere woorden het volledige dossier doorzoeken naar dat ene document. Zelfs Adobe levert deze functie niet in haar PDF viewer.

RetSoft zorgt dat informatie snel doorzoekbaar wordt gemaakt . Dat kunnen gescande documenten zijn maar ook pdf bestanden en e-mails met bijlagen.  Dat doen wij zó goed dat onze software in vele branches wordt gebruikt door duizenden bedrijven en instellingen. Zelfs inlichtingen- en opsporingsdiensten hebben de weg naar RetSoft gevonden.

De apps zijn gratis te downloaden vanuit de Itunes store of vanuit Google Play.

Over RetSoft door ceo Harald Leffers

“Het concept achter RetSoft Archief is halverwege de jaren ’90 ontstaan. De opkomst van de pc bood mogelijkheden voor het digitale archief. Scanners werden sneller en software gebruiksvriendelijker. De eerste jaren kon het programma alleen gescande documenten met een aantal sleutelwoorden vastleggen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig archiveersysteem met vele gebruikers in elke branche.

Software leent zich bij uitstek voor het demonstreren op afstand over het internet. Een aantal jaren geleden zijn we hiermee begonnen en het wierp gelijk zijn vruchten af. We hoeven in de meeste gevallen het kantoor niet meer te verlaten dat voor zowel ons- als voor de klant tijdwinst oplevert. Ook onderhouden wij hiermee het contact met onze klanten via de helpdesk en onze dealers over de hele wereld. Je kunt vandaag de dag geen plek ter wereld bedenken waar ze nog niet met RetSoft Archief werken. En daar zijn we uiteraard best trots op!

Inmiddels zijn we 17 jaar verder en de uitdaging is nog steeds hetzelfde. We willen naar een systeem toe dat grotendeels zelflerend en automatisch werkt. Daarvoor moeten nog een hoop ‘hobbels’ worden genomen maar aan ideeën ontbreekt het ons niet. De toekomst zal volgens mij liggen in het gebruik van speciaal voor kantooromgeving ontwikkelde hardware gecombineerd met tablet pc’s. Wij zijn nu al druk bezig die link te leggen.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top