vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Revolutionaire balletspiegels van Fosk Mirrors
Revolutionaire balletspiegels van Fosk Mirrors

Revolutionaire balletspiegels van Fosk Mirrors

  • Nederland
  • Een balletstudio inrichten wordt gemakkelijk met spiegelwanden met een geïntegreerde barre. Op deze manier bespaart u in de studio tijd, geld en ruimte. Voor een professionele ballettraining is niet alleen een spiegelwand vereist, maar ook een stabiele barre. In de meeste gevallen zijn ze mobiel of moeten ze aan de spiegelwand bevestigd worden, iets wat extra kosten met zich meebrengt. Echter is dit iets van het verleden. Arjen Folkerts biedt de optimale oplossing voor dit probleem: balletspiegels met ophangbeugels en bijpassende barres.
  • FOSK_Mirrors_Logo
  • E-marketingsupport B.V.
  • http://www.foskmirrors.com
  • friederike@e-marketingsupport.nl

Fosk Mirrors, een professioneel niche bedrijf, biedt u kwalitatieve spiegelconstructies die onder andere de optimale integratie van balletspiegels en barres mogelijk maken. “Het is allemaal begonnen met mobiele dansspiegels, die ik op aanvraag van klanten heb gemaakt. De markt toonde er potentie voor en zo ben ik op het idee gekomen om ook spiegelwanden met extra’s te ontwikkelen.”, aldus Arjen Folkerts. Dit idee is de voormalig kunstschaatser verder gaan uitwerken en dit heeft geleid tot de productie van de spiegelwanden met uitsparingen.

Het principe is simpel: de balletspiegel heeft in het midden een uitsparing, waardoor de barre direct aan de muur bevestigd kan worden. “De spiegels met uitsparingen zijn ideaal om ruimte te besparen en veilig les te kunnen geven.”, zegt Arjen Folkerts. Naast de vaste spiegelwanden heeft Fosk Mirrors ook verrijdbare spiegels en barres van essenhout in het assortiment. De spiegels van Fosk Mirrors zijn praktisch, betrouwbaar en betaalbaar. Het beschermfolie voorkomt dat de spiegels breken. Om deze reden zijn de spiegels van Fosk Mirrors, naast balletzalen, dan ook bij uitstek geschikt voor gevoelige locaties, zoals peuterspeelzalen, scholen, maneges, therapiecentra en dans- en fitnessstudio’s.

De jonge ondernemer Arjen Folkerts, uit het noorden afkomstig, is in ons land al bekend. Hij voorzag onder meer de televisieprogramma’s ‘Beat the best’ en ‘The Ultimate Dance Battle’ van spiegelwanden.

11

Over Fosk Mirrors
Fosk Mirrors is een professionele niche bedrijf, gevestigd in Scharsterburg, Friesland. In 2012 heeft Arjen Folkters de webshop www.foskmirrors.com gelanceerd en sindsdien verkoopt Fosk Mirrors spiegels in Nederland, België en Duitsland. Het assortiment van Fosk kent verschillende producten voor dans-, ballet- en therapiespiegels van elke grootte. Alle producten van Fosk Mirrors zijn ‘Made in Holland’.

Over dexport

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top