maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ridley: Kevin Pauwels de beste in Francorchamps
Ridley: Kevin Pauwels de beste in Francorchamps

Ridley: Kevin Pauwels de beste in Francorchamps

  • Belgie
  • Kevin Pauwels heeft de allereerste veldrit van Spa-Francorchamps gewonnen. Hij was duidelijk de beste in koers, en won voor Van der Haar en Tom Meeusen.
  • kevin-pauwels-de-beste-in-francorchamps_general_1416840754670426
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/484/kevin-pauwels-de-beste-in-francorchamps

Deze keer was het circuit van Spa-Francorchamps niet voorbehouden voor de Formule 1, maar voor de beste veldrijders ter wereld. Het was de eerste keer dat hier een veldrit werd gehouden, maar de spektakelrijke wedstrijd smaakt naar meer! Er was zelfs een strook tot 50%, die heel wat klauter- en valpartijen met zich meebracht.

In het begin was het tot ieders verbazing een gesloten koers. Een grote groep legde de eerste ronden samen af, tot de motor van Kevin Pauwels aansloeg. Van der Haar pikte aan, en niemand zou dit duo meer terugzien. De enige die een beetje in de buurt kon komen was Tom Meeusen, maar hij bleef steken op een halve minuut.

Pauwels, op zijn Ridley X-Night, leek de hele wedstrijd de betere van de koplopers te zijn, maar in de sprint is het toch altijd oppassen. In de laatste ronde ging Van der Haar tegen de vlakte, waardoor Pauwels vrij spel had. Hij won de wedstrijd overtuigend, en staat nu ook in poleposition in het algemeen klassement van de Superprestige. In de achtergrond was er een dans van stervende zwanen die de klim naar de finish nog maar net op geraakten. Een duidelijk teken dat dit één van de zwaarste crossen van het seizoen was.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top