zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ridley, nieuwe exclusieve fietsenpartner van de K.B.W.B.
Ridley, nieuwe exclusieve fietsenpartner van de K.B.W.B.

Ridley, nieuwe exclusieve fietsenpartner van de K.B.W.B.

  • Belgie
  • Belgisch fietsenconstructeur Ridley Bikes wordt de exclusieve fietsenpartner van de K.B.W.B., en dit voor alle disciplines. De samenwerking met Eddy Merckx Cycles liep dit jaar af en bondsvoorzitter Tom Van Damme is heel blij een overeenkomst te kunnen sluiten voor de komende Olympiade (4 jaar).
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/305/ridley-nieuwe-exclusieve-fietsenpartner-van-de-kbwb

“De K.B.W.B. is absoluut verheugd te mogen samenwerken met Ridley. We verwachten heel veel van de verdere technische ontwikkelingen van de racefietsen, waarbij alle disciplines aan bod zullen komen. Als nationale federatie zijn we fier een partnership te hebben afsloten met een Belgische wereldspeler in de fietssector!”

Ook Jochim Aerts, oprichter en CEO van Ridley Bikes, ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet : “Ik ben heel trots dat we deze samenwerking aangegaan zijn met de K.B.W.B. Als Belgische fietsfabrikant is het voor Ridley natuurlijk een grote eer om materiaalsponsor te worden van de nationale ploegen. Op deze manier proberen we ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van al de toptalenten die ons land rijk is. We zijn er dan ook van overtuigd dat we samen met de K.B.W.B. kunnen bouwen aan de toekomst van het Belgische wielrennen.”

Met het oog op de Olympische Spelen 2016 zal Ridley de technologische ontwikkelingen van de geheel nieuwe Ridley Dean FAST overzetten naar de nieuwste generatie pistefietsen.

De samenwerking tussen Ridley Bikes en de K.B.W.B. gaat in vanaf 1 januari 2014.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top