maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ridley: Pauwels wint Superprestige Zonhoven na geweldige comeback
Ridley: Pauwels wint Superprestige Zonhoven na geweldige comeback

Ridley: Pauwels wint Superprestige Zonhoven na geweldige comeback

  • Belgie
  • Kevin Pauwels (Sunweb-Napoleon Games) heeft de Superprestige veldrit in Zonhoven gewonnen op zijn Ridley X-Night. Het zag er lange tijd naar uit dat Nys aan het langste eind ging trekken, maar een ijzersterke Pauwels kon hem in de laatste rechte lijn remonteren en zo de zege pakken.
  • pauwels-wint-superprestige-zonhoven-na-geweldige-comeback_general_1415018763219490
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/476/pauwels-wint-superprestige-zonhoven-na-geweldige-comeback

De Superprestige in Zonhoven staat steeds garant voor spektakel. Dit jaar was Tim Merlier de eerste (maar niet de laatste) die overkop ging in de beroemde zandkuil. Klaas Vantronout onderging hetzelfde lot, waardoor hij de voeling met de kopgroep verloor. Nys en Meeusen gingen door, maar moesten enkele ronden later toch het gezelschap van Van der Haar en een opgerukte Pauwels dulden.

Nys bleef zijn tegenstanders het vuur aan de schenen leggen, waardoor eerst Meeusen en later Van der Haar de rol moesten lossen. Ook Pauwels moest in de laatste ronde nog een gat dichten, maar hij had genoeg overschot voor de eindsprint. In de slotmeters reed hij een stervende Nys voorbij, en pakte zo zijn eerste overwinning van het seizoen in een klassementscross.

Kevin Pauwels: “Ik wist niet eens waar ik op dat moment zat. Maar plots zag ik het kopgroepje terug. Op dat moment besefte ik terug dat ik zou kunnen meedoen voor de zege. Tot Sven in de laatste ronde over mij ging en ik slecht door het zand geraakte. Toen dacht ik dat het niet meer kon, maar ik bleef doorgeven en het is me toch nog gelukt.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top