dinsdag, juni 22, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ridley sponsort Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze
Ridley sponsort Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze

Ridley sponsort Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze

  • Belgie
  • Ridley wordt materiaalsponsor van de Belgische continentale ploegen Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze, en dit voor de komende 3 jaar. De renners van deze ploegen zullen vanaf 2015 hun wedstrijden afwerken op een Belgische Ridley fiets.
  • ridley-sponsort-wallonie-bruxelles-en-color-code-biowanze_general_1415363560462343
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/478/ridley-sponsort-wallonie-bruxelles-en-color-code-biowanze

Jochim Aerts, CEO Ridley Bikes:

Ridley heeft altijd veel belang gehecht aan de ontwikkeling van talenten in België. Onze slogan “We are Belgium” liegt er dan ook niet om. Met het Belgian Cycling Project van Lotto-Belisol (volgend jaar Lotto-Soudal) is er reeds een mooi platform aanwezig waarop we verder kunnen bouwen.

Aan Vlaamse kant hebben we een langdurige verbintenis met de continentale veldritploegen Telenet-Fidea en Sunweb-Napoleon Games. Zij hebben beide ook een jeugdploeg, wat natuurlijk zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van lokale talenten, zowel op de weg als in het veld.
De sponsoring van Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze past perfect in onze strategie. Met deze ploegen hebben we nu ook in Wallonië een opleidingspiramide met jeugdploegen, continentale ploegen en een WorldTour ploeg. Op deze manier willen we jonge Waalse renners beter ondersteunen en hun de mogelijkheid geven om stap voor stap door te groeien. We zijn dan ook zeer blij dat we deze verbintenis konden afsluiten.

Christophe Brandt, ploegleider Wallonie-Bruxelles en Color Code-Biowanze:

Het is een zeer grote eer voor onze twee ploegen om met een prestigieus merk als Ridley te kunnen samenwerken. Fietsen ontwikkeld door Ridley zijn gekend voor hun kwaliteit en prestaties. De renners zijn dan ook zeer enthousiast!

We proberen onze ploegen zo goed mogelijk te ondersteunen zodat ze goede resultaten kunnen neerzetten, en de komst van Ridley kadert perfect in deze visie. Deze samenwerking van drie jaar zorgt voor meer stabiliteit en rust wat ervoor zorgt dat we ons volledig kunnen concentreren op onze renners. Wij waren ook zeer gevoelig aan de “We are Belgium” slogan van Ridley. Wij proberen ook ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de wielersport in België en kunnen nu samen met Ridley weer een nieuwe stap zetten in dit proces.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top