woensdag, augustus 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ridley: Vantornout wint veldrit-klassieker in Gavere
Ridley: Vantornout wint veldrit-klassieker in Gavere

Ridley: Vantornout wint veldrit-klassieker in Gavere

  • Belgie
  • Klaas Vantornout (Sunweb-Napoleon Games) heeft de Superprestige veldrit in Gavere gewonnen. Op een loodzwaar parcours versloeg hij ploegmaat Kevin Pauwels, Nys werd derde.
  • vantornout-wint-veldrit-klassieker-in-gavere_general_1416240325667838
  • Ridley
  • http://www.ridley-bikes.com
  • info@ridley-bikes.com
  • http://www.ridley-bikes.com/be/nl/news/id/480/vantornout-wint-veldrit-klassieker-in-gavere

Door de zware regenval van de afgelopen dagen lag het parcours in Gavere er loodzwaar bij. Toch schrokken de veldrijders er niet voor terug om meteen fors door te trekken. Door enkele technische foutjes en materiaalpech moest Nys de hele wedstrijd achtervolgen. In de voorgrond reden Meeusen, Walsleben, Van der Poel, Pauwels en Vantornout weg van de rest. Walsleben en Van der Poel moesten echter snel de tol betalen van een te snelle start.

Ze reden zich vast in de modder en verdwenen naar de achtergrond.
Meeusen, Pauwels en Vantornout (elk op een Ridley X-Night) gaven elkaar geen duimbreed toe, maar moesten wel oppassen dat een jagende Nys hun niet inhaalde. In de voorlaatste ronde trok Vantornout door op een loopstrook. Ploegmaat Pauwels liet slim het gat vallen, en Meeusen moest achtervolgen. Toen hij moegestreden was, reden zowel Pauwels als Nys hem nog voorbij. Zijn mooie race werd dus niet bekroond met een podiumplaats.

  1. Vantornout
  2. Pauwels
  3. Nys

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top