maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rijksmuseum en KPN verlengen langjarige relatie
Rijksmuseum en KPN verlengen langjarige relatie

Rijksmuseum en KPN verlengen langjarige relatie

  • Nederland
  • KPN nu ook eigen glas-in-lood raam
  • KPN
  • info@kpnmail.nl

Rijksmuseum en KPN maken vandaag bekend dat zij hun partnership met 3 jaar verlengen. KPN steunt als ICT-provider het Rijksmuseum in zijn ambitie om hét vernieuwde, state-of-the-art culturele instituut te zijn in binnen- en buitenland.

In dit kader levert hoofdsponsor KPN naast een jaarlijkse financiële bijdrage alle diensten op het gebied van telefonie, dataverkeer en dataopslag voor het Rijksmuseum.

Zo maken de museumgidsen gebruik van KPN groene iPads voor hun rondleidingen. Verder host KPN de veel geprezen en technisch zeer onderscheidende website van het Rijksmuseum (www.rijksmuseum.nl). Op deze website wordt de unieke collectie van het museum voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk gemaakt.

Als hoofdsponsor van de tentoonstelling Late Rembrandt (2015) heeft KPN er met de website www.kpn.com/rembrandt voor gezorgd dat de hele wereld deze eenmalige tentoonstelling online kan bekijken. Zo is Gregor Weber, Hoofd beeldende kunst Rijksmuseum, te zien in rondleidingen met vier bekende Nederlanders. Ook is een aantal werken van Rembrandt gedigitaliseerd en ‘tot leven gewekt’ met behulp van innovatieve ICT technieken.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top