zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Rijksmuseum ’s avonds open
Rijksmuseum ’s avonds open

Rijksmuseum ’s avonds open

  • Nederland
  • Het Rijksmuseum gaat komende maanden de deuren openen voor het publiek op vrijdagavonden. Tijdens de overzichtstentoonstelling Late Rembrandt (12 februari – 17 mei 2015) biedt het museum een exclusief avondarrangement aan.
  • Rijksmuseum
  • https://www.rijksmuseum.nl
  • pressoffice@rijksmuseum.nl
  • https://www.rijksmuseum.nl/nl/pers/persberichten/rijksmuseum-s-avonds-open

Door de openstellingen op de vrijdagavonden creëert het Rijksmuseum ruimere openingstijden om de unieke, tijdelijke tentoonstelling van het late werk van Rembrandt te bekijken. Met ruim 100 schilderijen, tekeningen en prenten biedt het Rijksmuseum met Late Rembrandt voor het eerst een uitgebreid overzicht van het werk van Rembrandt van Rijn tussen circa 1652 en zijn dood in 1669.

Avondje Rembrandt

De vrijdagavondopenstellingen vinden plaats tussen 27 februari en 8 mei (met uitzondering van 6 maart). Het Rijksmuseum is dan open tussen 19 en 22 uur. Er is live muziek en men kan vragen stellen aan experts. De entreeprijs is € 35 per persoon (inclusief drankje). Kijk hier voor meer informatie.

Nieuwe commercial

Om bekendheid te genereren voor de avondopenstelling start het Rijksmuseum vandaag een TV-campagne.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top