maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Rijksmuseum: Verkiezing Geschiedenisleraar 2015 van start
Rijksmuseum: Verkiezing Geschiedenisleraar 2015 van start

Rijksmuseum: Verkiezing Geschiedenisleraar 2015 van start

  • Nederland
  • Omroep NTR en het Rijksmuseum organiseren na het succes van vorig jaar, ook dit jaar de verkiezing van beste geschiedenisleraar van Nederland. Vanaf vandaag kunnen schoolbesturen, directies, collega-docenten én leerlingen hun favoriete geschiedenisleraar (m/v) nomineren voor de titel Geschiedenisleraar 2015. De winnaar van 2015 wordt op 31 oktober in het Rijksmuseum bekend gemaakt.
  • Rijksmuseum
  • https://www.rijksmuseum.nl
  • pressoffice@rijksmuseum.nl
  • https://www.rijksmuseum.nl/nl/pers/persberichten/verkiezing-geschiedenisleraar-2015-van-start

De inschrijving loopt van 2 maart tot 1 april 2015. Aanmelden kan via het e-mailformulier op ntr.nl/geschiedenisleraar. Een jury van prominente didactici en historici onder leiding van programmamaker (Andere tijden) Hans Goedkoop maakt een selectie van de aangemelde geschiedenisleraren en bezoekt de 20 geselecteerde leraren op school. Na een zorgvuldige procedure zal de jury uiteindelijk vaststellen wie er met de prijs naar huis gaat. De Geschiedenisleraar 2015 mag onder andere een eigen lesvideo opnemen, een internationaal congres bijwonen én met 3 klassen het Rijksmuseum bezoeken.

De NTR als educatieve omroep en het Rijksmuseum als cultureel-historisch instituut onderschrijven het belang van goed geschiedenisonderwijs en de cruciale rol die de geschiedenisleraar daarin vervult.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top