dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rimmel london lipstick bestellen was nog nooit zo gemakkelijk
Rimmel london lipstick bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

Rimmel london lipstick bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

  • Nederland
  • In onze webshop vindt u een ruime keuze van verschillende topmerken die zo hun eigen soorten en kleuren lipsitck hebben. De keuze is ruim, de prijs is goed en de service is nog beter!
  • logo_onlinemakeup
  • OnlinemakeupNL
  • http://www.onlinemakeup.nl
  • t.v.ommen@onlinemakeup.nl

Wij zijn team OnlinemakeupNL en we bestaan uit jonge mensen met vakkennis en de nodige ervaring op gebied van make-up. Bij ons is make-up meer dan een product het is een beleving op zich. Ons enthousiaste team staat iedere dag klaar om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn voor vragen of opmerkingen. Tevens zijn we constant bezig om onze webshop verder te verbeteren. De klantenservice is gevestigd in het distributiecentrum in Denekamp, waarvandaan de make-up artikelen worden verstuurd. Omdat alles onder één dak gevestigd is zijn we zeer flexibel. Op het laatste moment een aanpassing aan je bestelling doorgeven is geen probleem. Want alles draait erom dat je zo snel en optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je aankoop.

Ons verkoopteam houdt de marktontwikkelingen op het gebied van make-up scherp in de gaten. Zo verschijnen er steeds nieuwe merken in onze webshop en passen we het assortiment aan op de laatste seizoentrends. Afhankelijk van de trends en het seizoen vind je in onze webwinkel nagellak, lipgloss, concealer en eyeliners.

Bij ons geldt; voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden.

Direct rimmel lipstick bestellen? 

Over OnlinemakeupNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top