zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rivington Interiors nieuwe online speler op gordijnstoffenmarkt
Rivington Interiors nieuwe online speler op gordijnstoffenmarkt

Rivington Interiors nieuwe online speler op gordijnstoffenmarkt

  • Netherlands
  • Amsterdam / New York, 21 maart 2013 – Rivington Interiors heeft zich als nieuwe speler gemeld op de gordijnstoffenmarkt. De online winkel, een onderneming van de Nederlandse Fannie Walvius en Meike de Vaere (vanuit New York), wil het gat opvullen tussen de veelal duurdere stoffenwinkels die thuis komen opmeten en de groothandel die stoffen online biedt maar vaak geen extra service. Rivington Interiors is begin maart online van start gegaan en verwacht de consument met oog voor luxe stoffen die passen in een rustig en basic interieur aan zich te kunnen binden.
  • Rivington Interiors
  • www.rivingtoninteriors.com
  • fannie@rivingtoninteriors.com

Betaalbare luxe
“Wanneer je interieurstoffen bestelt bij een stoffenwinkel, wordt er vaak bij je thuis opgemeten, wat de aankoop onnodig duur maakt. Ga je naar een woonwinkel waar je zelf moet opmeten, dan moet je de gordijnen alsnog in de winkel ophalen en is de begeleiding bij het opmeten vaak afwezig. Bovendien betaal je voor een mooie effen 100% linnen stof al snel de hoofdprijs. Vandaar dat wij zijn gestart met Rivington Interiors,” aldus Meike de Vaere. “Wij bieden kwalitatieve effen stoffen, een goede service en een mooie afwerking, en dat alles voor een eerlijke prijs.”

Natuurlijke stoffen en plaids
Rivington Interiors biedt een assortiment interieurstoffen voor gordijnen en kussens in effen natuurlijke stoffen, zoals 100% linnens in verschillende tinten wit, beige en grijs. Naast het uitgebreide stoffenaanbod heeft Rivington Interiors spreien en plaids voor op de bank of op het bed. Deze spreien en plaids zijn te krijgen in geweven, gebreide en fake fur varianten in wit, zwart, bruin en taupe. Prijzen variëren van 39,95 euro tot 129,95 euro.

Gratis stofstalen
Consumenten kunnen 3 gratis stofstalen aanvragen, zodat ze thuis de juiste kleur kunnen kiezen. De gordijnen en kussens worden vervolgens in het atelier in Nederland op maat gemaakt en binnen 2 weken geleverd. Voor bestellingen boven de 50 euro (binnen Nederland) rekent de winkel geen verzendkosten. Rivington Interiors verzendt ook naar het buitenland, de verzendkosten zijn dan afhankelijk van het land waar de verzending naartoe gaat.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top