woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Roebia Zorg omarmt ZZP-ers
Roebia Zorg omarmt ZZP-ers

Roebia Zorg omarmt ZZP-ers

  • Nederland
  • De zorg in Nederland is veranderd. De vraag naar thuiszorg wordt hierdoor groter en dat biedt kansen voor ZZP-ers in de zorg. Thuiszorgorganisatie Roebia Zorg biedt deze ZZP-ers in de zorg een paraplu van professionele ondersteuning zodat zij zich kunnen focussen op de zorg zelf.
  • Loge en payoff RZ
  • Roebia Zorg
  • www.roebiazorg.nl
  • communicatie@roebiazorg.nl
  • Roebia wil zorgen voor iedereen, voor elke afkomst, voor elk geloof. Wij begrijpen onze cliënten en daardoor ontstaat begrip en vertrouwen. In ons zorgaanbod houden we rekening met verschillende culturele gebruiken rondom gezondheid, leefomstandigheden en gewoonten. De zorg is dus altijd op afgestemd op de individuele cliënt. De zorg in Nederland is veranderd. De vraag naar thuiszorg wordt hierdoor groter en dat biedt kansen voor ZZP-ers in de zorg. Thuiszorgorganisatie Roebia Zorg biedt deze ZZP-ers in de zorg een paraplu van professionele ondersteuning zodat zij zich kunnen focussen op de zorg zelf.

De veranderde zorg vraagt meer van zorgaanbieders

Roebia Zorg omarmt ZZP-ers

ZZP is in Nederland een succesvolle manier op een vak uit te oefenen. Ook als ZZP-er in de zorg. Vaak gaat het hierbij om goede zorgverleners die zeer ervaren zijn maar meer vrijheden willen dan mogelijk in dienstverband. Zo kunnen zij zorg verlenen op hun eigen manier.

Dit kan nog wat organisatie vergen van de ZZP-er zelf die misschien juist voor deze vorm heeft gekozen om meer bezig te zijn met de zorgverlening zelf. Roebia kan dan deze organisatorisch werkzaamheden faciliteren.

ZZP-ers die zich willen aansluiten bij het netwerk van Roebia Zorg en meer willen weten kunnen terecht op de website van Roebia Zorg www.roebiazorg.nl

In 2014 is de campagne ‘Nederland verandert, de zorg verandert mee’ van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport begonnen. Kernboodschap daarin is, dat als mensen langer thuis willen wonen, de zorg daarop zal moeten inspelen. Dit is precies wat Roebia in samen werking met de ZZP-ers gaat doen.

Roebia Zorg is een vooruitstrevende thuiszorgorganisatie. Thuiszorg is maatwerk en het zorgaanbod van Roebia is altijd afgestemd op de persoonlijke situatie waarbij rekening gehouden wordt met verschillende culturele gebruiken rondom gezondheid, leefomstandigheden en gewoonten.

Men kan bij Roebia terecht voor: Verpleging, Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke hulp, 24-uurszorg, Terminale palliatieve begeleiding en maatwerkoplossingen. Men kan ook bij Roebia terecht voor beautybehandelingen aan huis of zelfs hulp met de boodschappen en/of maaltijden.

Over Roebia Zorg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top