dinsdag, oktober 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rohde & Schwarz presenteert op de LTE-wereldtop zijn volledige test- en meetportfolio voor exploitanten van mobiele netwerken
Rohde & Schwarz presenteert op de LTE-wereldtop zijn volledige test- en meetportfolio voor exploitanten van mobiele netwerken

Rohde & Schwarz presenteert op de LTE-wereldtop zijn volledige test- en meetportfolio voor exploitanten van mobiele netwerken

  • Europa
  • Uitgebreid testen van draadloze netwerken en apparatuur is nodig om ervoor te zorgen dat mobiele applicaties soepel werken op smartphones en dat er een ideale netwerkdekking is, waarmee voor de abonnees een optimale gebruikerservaring wordt gerealiseerd.
  • Rohde & Schwarz
  • http://www.rohde-schwarz.com
  • press@rohde-schwarz.com

Rohde&Schwarz is de enige leverancier van T&M-apparatuur die in een enkel pakket testoplossingen levert voor planning, installatie, optimalisering en exploitatie van draadloze communicatienetwerken.

Op de LTE-wereldtop 2013 in Amsterdam zullen Rohde & Schwarz en dochterondernemingen SwissQual en ipoque testoplossingen laten zien voor alle fasen van de levenscyclus van een netwerk. In de eerste plaats helpen de RF- en protocoltestsystemen van Rohde & Schwarz netwerkexploitanten bij het kiezen van de juiste infrastructuur en gebruikersapparatuur en zorgen ze dat de apparatuur aan de normen voor draadloze apparatuur voldoet.

Vervolgens gebruiken netbeheerders de testoplossingen van Rohde & Schwarz om hun draadloze netwerken effectief in te zetten en te optimaliseren voor efficiëntie en gebruikerservaring. Draagbare testinstrumenten worden on-site gebruikt voor de installatie van basisstations en het opsporen van interferentie. De oplossingen voor vergelijkend onderzoek van SwissQual leveren essentiële, vergelijkende gegevens over de netwerkprestaties.

Tot slot levert de diepe pakketinspectie van ipoque een grondige kennis over het gedrag van de abonnees. Dit geeft inzicht in het dataverkeer dat wordt gegenereerd door de applicaties en de mobiele diensten, zodat exploitanten het verkeer kunnen controleren en optimaliseren om daar hun munt uit te kunnen slaan.

Roland Steffen, Executive Vice President en hoofd van de afdeling Test and Measurement, merkte op: “Samen met onze dochters SwissQual en ipoque bieden wij een geïntegreerde set van testoplossingen voor de hele levenscyclus van een netwerk, een unieke aanpak die je nergens anders op de markt kunt vinden. Deze geïntegreerde aanpak biedt niet alleen efficiency aan onze klanten, maar het helpt hen ook om de eisen van abonnees en hun eigen financiële doelstellingen met elkaar in overeenstemming te brengen binnen een veeleisende zakelijke omgeving.”

Rohde & Schwarz, SwissQual en ipoque zullen hun gezamenlijke portfolio van test- en meetapparatuur op 25 en 26 juni 2013 tentoonstellen op de LTE-wereldtop in de RAI in Amsterdam (stand 19, hal 10).

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top