zondag, januari 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rollators kopen en veilig afstellen
Rollators kopen en veilig afstellen

Rollators kopen en veilig afstellen

  • Nederland
  • Als het lopen moeilijk gaat of als u niet meer zo lang kunt staan, dan is het fijn om tussendoor even te kunnen zitten. Een rollator kan dan de oplossing zijn. U kunt erop leunen, uw evenwicht behouden en eventjes gaan zitten, waar u ook bent. Zo kunt u zonder zorgen weer op pad om bijvoorbeeld te wandelen of boodschappen te doen.
  • Tomzorg.nl
  • www.tomzorg.nl
  • info@tomzorg.nl
  • Tomzorg.nl biedt verschillende welzijns- en zorgproducten aan voor senioren om comfortabel te kunnen leven met voldoende bewegingsvrijheid.
rollator-veilig-afstellen-en-gebruiken

Rollator veilig afstellen en gebruiken

Bij Tomzorg.nl kunt u online elk soort rollator kopen: rollators voor binnen, buiten, budget, luxe – er is er altijd wel een die het beste bij u past.

Bij het gebruik van een rollator is het belangrijk dat hij veilig afgesteld wordt maar dat u hem ook op de juiste manier gebruikt. Nog veel te vaak maken mensen op de verkeerde manier gebruik van de rollator, waardoor er jaarlijks veel ongelukjes gebeuren die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. Tomzorg helpt u graag om uw rollator op de juiste manier af te stellen én te gebruiken. We hebben bijvoorbeeld een blog met tips om hem op de juiste manier af te stellen en een video van Tom die zijn nieuwe rollator uitpakt.

Lees meer over de rollators van Tomzorg of ga direct naar het assortiment om de verschillende rollators te bekijken.

Over Tomzorg

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top