dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rotary Youth Leadership Awards 2014 voor studenten en afgestudeerden die houden van een uitdaging
Rotary Youth Leadership Awards 2014 voor studenten en afgestudeerden die houden van een uitdaging

Rotary Youth Leadership Awards 2014 voor studenten en afgestudeerden die houden van een uitdaging

  • Nederland
  • Eerbeek – Rotary Eerbeek-Zutphen biedt studenten en afgestudeerden een unieke kans om, met het oog op hun loopbaan, hun inzicht en vaardigheden te vergroten. Hiermee wil Rotary haar bijdrage leveren aan een goede loopbaanontwikkeling van jongeren.
  • images-1
  • Rotary Eerbeek-Zutphen
  • http://www.rotary.nl/eerbeekzutphen
  • xavier@zeilinga.nl
  • Noot voor de redactie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: De heer X. Zeilinga, telefoon: 06-13568800 email: xavier@zeilinga.nl Eerbeek – Rotary Eerbeek-Zutphen biedt studenten en afgestudeerden een unieke kans om, met het oog op hun loopbaan, hun inzicht en vaardigheden te vergroten. Hiermee wil Rotary haar bijdrage leveren aan een goede loopbaanontwikkeling van jongeren.
  • persbericht RYLA 2014 df

Het RYLA-programma biedt jongeren in de leeftijd tussen 20 en 28 jaar een creatieve gelegenheid tot Zelfreflectie. Inzicht in eigen gedrag en eigen drijfveren vormt de spil. De basis daarvoor is een MDI-test via internet. De spiegel voor deze zelfreflectie is de feedback van assessoren aan de deelnemers tijdens opdrachten en rollenspelen. Plaats van training is het Conferentiehotel van de Universiteit van Twente te Enschede, van 11 tot en met 13 april 2014.

Tijdens de training worden de volgende onderwerpen behandeld: Management: leiding geven, leiding ontvangen en zelfmanagement; Loopbaan planning: hoe kun je je eigen loopbaan vormgeven en: Conflicthantering. 
Dit krijgt vorm aan de hand van korte inleidingen, oefensituaties, spelsituaties, observatie en bespreking met assessoren, discussies etc. De deelnemers kunnen inzicht krijgen in hun huidige situatie maar ook in hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen, in hoe zij hun eigen situatie kunnen beïnvloeden en vormgeven.

De selectiecriteria zijn: tussen de 20 en 28 jaar zijn, interesse hebben in aspecten van (zelf-) management, niet bang zijn om met zichzelf geconfronteerd te worden, in groepsverband kunnen werken, en verantwoordelijkheid nemen voor de sfeer. Elke kandidaat voegt bij de aanmelding een korte brief waarin hij of zij de motivatie voor deelname schetst op een oprechte manier. De brief is vertrouwelijk, en zal bij selectie behulpzaam zijn. Het gaat nadrukkelijk niet om zichzelf aanprijzen.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan voor 1 maart 2014 je CV en motivatie naar de heer M. Bielderman, m.bielderman@planet.nl. Indien je aanvullende informatie wenst, alvorens je in te schrijven, kun je de heer Bielderman telefonisch benaderen op nummer 06-53149510.

Er is plaats voor drie deelnemers. Rotary Eerbeek-Zutphen zal een keus maken uit de aanmeldingen.

Over Rotary Eerbeek Zutphen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top