zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Rotterdam Rocks again!
Rotterdam Rocks again!

Rotterdam Rocks again!

  • Nederland
  • Met de jubileumuitgave Metropolis #25 als kompas organiseert Wonderland Publishing in samenwerking met podium Waterfront: Get Yer Rocks Off! Op vrijdagavond 31 januari 2014 brengen topmuzikanten een tribute aan acts die op het Rotterdamse Metropolis Festival optraden. Doel van de avond is de Rotterdamse popcultuur te promoten met de nadruk op rock & roll. Podium Waterfront, aan de Boompjeskade 10, maakt met Get Yer Rocks Off! zijn comeback als poptempel van de havenstad. Vertegenwoordigers van Waterfront, Rob en Boy Janssen, zijn voornemens een reeks van maandelijkse Metropolis #25 concerten te houden. Hun doel is om Waterfront als podium weer op de landelijke kaart te zetten.
  • output_Get Yer Rocks Off! Metropolis #25 Rotterdam Waterfront
  • Wonderland Publishing
  • https://www.facebook.com/pages/Get-Yer-Rocks-Off-Metropolis-25/193834964146849?fref=ts
  • wonderlandpublisher@gmail.com
  • Paul van Schaik, Wonderland Publishing, m: 0628157576, wonderlandpublisher@gmail.com Boy Janssen, Waterfront, m: 0643114346, boy@noculan.nl

Get Yer Rocks Off! Metropolis #25

Met de jubileumuitgave Metropolis #25 als kompas organiseert Wonderland Publishing in samenwerking met podium Waterfront: Get Yer Rocks Off! Op vrijdagavond 31 januari 2014 brengen topmuzikanten een tribute aan acts die op het Rotterdamse Metropolis Festival optraden. Doel van de avond is de Rotterdamse popcultuur te promoten met de nadruk op rock & roll. Podium Waterfront, aan de Boompjeskade 10, maakt met Get Yer Rocks Off! zijn comeback als poptempel van de havenstad. Vertegenwoordigers van Waterfront, Rob en Boy Janssen, zijn voornemens een reeks van maandelijkse Metropolis #25 concerten te houden. Hun doel is om Waterfront als podium weer op de landelijke kaart te zetten.

Hoogtepunten

De jubileumuitgave Metropolis #25 biedt een collage van hoogtepunten uit de geschiedenis van het Rotterdamse festival in het Zuiderpark. Metropolis staat bekend als springplank voor regionale, nationale en internationale acts. Get Yer Rocks Off! focust op Rotterdam en rock & roll. Oudgediende DJ Ardy Beesemer draait speciaal voor deze avond 100 % Metropolis.

Get Yer Rocks Off! wordt ondersteund door de Popunie.

Meer informatie:

Check Facebook

Over WonderlandPublishing

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top