vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rotterdam wordt getrakteerd op een feestje!
Rotterdam wordt getrakteerd op een feestje!

Rotterdam wordt getrakteerd op een feestje!

  • Nederland
  • Lommerrijk en Dok 99 Rotterdam organiseren op zondag 20 oktober een groots buurtfeest op het terrein aan de Straatweg te Rotterdam-Hillegersberg. Alle buurtgenoten en andere belangstellenden zijn welkom om deel te nemen aan de diverse gratis activiteiten die tussen 16.00 en 19.00 uur georganiseerd worden. Bezoekers kunnen zich via de website van Lommerrijk (www.lommerrijk.nl) aanmelden voor het buurtfeest. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen de unieke Lommerrijk & Dok 99 Kortingspas.
  • voorkant
  • Lommerrijk
  • www.lommerrijk.nl
  • shuisman@lommerrijk.nl
  • Noot voor de redactie De bovenstaande tekst mag gebruikt worden voor persuitingen. Graag vernemen wij het indien u hier gebruik van maakt. Voor verdere persberichten, - foto’s en -aanvragen kunt u contact opnemen met Lommerrijk. Steven Huisman, 010-4220011, shuisman@lommerrijk.nl

Voor elk wat wils

Jong en oud komt tijdens het buurtfeest aan zijn trekken. Voor alle leeftijden zijn er diverse activiteiten, zoals gratis bowlen, een boottochtje maken over de Bergse Plas, proeven van de high tea en de high wine-arrangementen van Lommerrijk, en nog veel meer.

Een plek vol herinneringen

Lommerrijk bestaat al sinds 1880 en veel mensen uit Hillegersberg kennen deze voormalige theetuin nog uit hun jeugd, toen ze hier kwamen voor een gezellig uitje met opa en oma.

“We zijn trots dat we al bijna 135 jaar in deze schitterende buurt in Rotterdam-Noord gevestigd zijn. Dat schept een band met veel buurtgenoten, voor wie we nu graag iets leuks willen organiseren!” Aldus Monique Delfgaauw, directeur van Lommerrijk.

Over lommerrijk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top