dinsdag, juli 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Ruckus Wireless onthult nieuwe versie van SmartZone OS met geoptimaliseerde UI
Ruckus Wireless onthult nieuwe versie van SmartZone OS met geoptimaliseerde UI

Ruckus Wireless onthult nieuwe versie van SmartZone OS met geoptimaliseerde UI

  • Nederland
  • De nieuwe firmware biedt meer dan 30 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen
  • ruckus
  • brocaderuckuswireless@yellow-communications.com

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, heeft vandaag versie 3.5 van het SmartZone™ Operating Systeem gepresenteerd. De nieuwe versie versterkt het portfolio van high capacity controllers, inclusief de SmartZone 300 (SZ300) apparatuur, die eveneens vandaag wordt geïntroduceerd. Met meer dan 30 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, maakt SmartZone OS 3.5 het voor IT makkelijker dan ooit om de eindgebruikerservaring te verbeteren en beveiliging en beleid beter af te stemmen op verschillende gebruikersgroepen. De nieuwe functies maken het voor organisaties en dienstverleners ook mogelijk complexe netwerk architecturen en bedrijfsmodellen met meerdere lagen eenvoudig en veilig te implementeren.

Het SmartZone portfolio omvat apparatuur met hoge capaciteit voor grotere bedrijven en dienstverleners – SZ300 en virtual SmartZone High-Scale (vSZ-H) – en SmartZone 100 (SZ100) en virtual SmartZone Essentials (vSZ-E) voor middelgrote ondernemingen. De virtual SmartZone Data Plane (vSZ-D) werkt samen met de virtual control en management apparatuur voor gedistribueerd dataverkeer met hoge doorvoersnelheid. Sinds de introductie in 2015 zijn de SmartZone controllers in meer dan 2000 ondernemingen en dienstverleners ingezet. Inmiddels worden er al meer dan 600.000 acces points mee beheerd.

“De omzet van draadloze managed cloud diensten groeit met zo’n 26 procent, veel meer dan de markt voor WLAN apparatuur”, zegt Rohit Mehra, vice president netwerk infrastructuur bij IDC. “WLAN aanbieders die producten kunnen maken waarmee deze dienstverleners hun eigen marktaandeel winstgevend kunnen verhogen, hebben een betere marktpositie. Het SmartZone portfolio en de laatste verbeteringen hierin laten duidelijk zien dat Ruckus een dominante aanbieder wil worden in dit segment. Tegelijkertijd investeert het bedrijf in universele bedrijfskritische functionaliteit die gerelateerd is aan de eindgebruikerservaring, beveiliging en analytics.”

De nieuwe versie 3.5 van het SmartZone OS biedt IT diverse nieuwe functionaliteiten:

  • Ondersteuning voor nieuwe access points waaronder de ZoneFlex T610 en R610.
  • Opnieuw ontworpen en geoptimaliseerde UI met een moderne look en feel en nieuwe functionaliteiten zoals mapping, health en traffic analyses en troubleshooting.
  • Client Connectivity Analysis: een troubleshooting tool die administrators toestaat zich te focussen op een specifieke gebruiker en zijn connectiviteitsstatus.
  • AP Health Analysis waarmee access points onder andere gecategoriseerd kunnen worden op basis van hun health/performance.
  • Multi-Zone ondersteuning in SZ100 en vSZ-E.
  • DHCP/NAT in access points. In omgevingen met maar enkele access points is bieden access points of een set access points nu DHCP/NAT ondersteuning aan lokale gebruikers.

Bovengenoemde functionaliteiten zijn slechts enkele van de vele nieuwe mogelijkheden die SmartZone OS 3.5 te bieden heeft. Naast de nieuwe functionaliteiten zijn verbeteringen doorgevoerd van diverse features die al in eerdere firmware versies beschikbaar waren. Voor uitgebreide informatie over alle nieuwe functionaliteiten van SmartZone 3.5, kunt u het gehele (Engelstalige) bericht hier lezen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top