dinsdag, oktober 26, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Crisis / Rusland: geen sancties, betere relatie Westen
Rusland: geen sancties, betere relatie Westen

Rusland: geen sancties, betere relatie Westen

  • Europa
  • Als de sancties tegen Rusland worden opgeheven, zal de relatie met het Westen verbeteren. Dat zei de Russische premier Dimitry Medvedev donderdag tegen de Amerikaanse president Barack Obama in de marge van een Aziatische topconferentie.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjouc91rfazl/nieuws/rusland_geen_sancties_betere_relatie?ctx=vhshnf7snxu9&start_tab0=10&tab=0

Daarmee loopt hij vooruit op een bespreking van de EU-ministers van Buitenlandse Zaken. Die praten maandag juist over extra sancties, al liet de Duitse bondskanselier Angela Merkel al doorschemeren dat er geen nieuwe maatregelen worden genomen tegen de Russen.

Die sancties werden opgelegd vanwege de crisis in Oekraïne. Aan het begin van dit jaar annexxeerde Rusland het Oekraïense schiereiland de Krim. Ook hekelen West-Europese landen de steun van het Kremlin aan pro-Russische rebellen in het oosten van Oekraïne. Die hebben mogelijk in juli de Maleisische vlucht MH17 neergeschoten. De ramp kostte aan 298 mensen het leven, onder wie 196 Nederlanders.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top