maandag, februari 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Russen en Brabanders doen gemoedelijk zaken
Russen en Brabanders doen gemoedelijk zaken

Russen en Brabanders doen gemoedelijk zaken

  • Internationale
  • Russen en Brabanders hebben veel met elkaar gemeen: het zijn levensgenieters. Naast hard werken moet er ook ruim tijd zijn voor vertier en de geneugten van het leven. Dat bleek ook wel weer deze week in Den Bosch.
  • SCS Exclusive
  • press@scsexclusive.nl

De Bladelse firma SCS Exclusive wines verkoopt sinds kort hun producten op de Russische markt en Romat NLD uit Schijndel verkoopt daar met succes verschillende bierconcepten.

Deze week waren de Russische partners even in Nederland om de samenwerking te verstevigen. Het geheel wordt begeleid door De Rusland Consultant uit Uden.

In de avonduren werd dit beklonken met een goed getapt “Witte Parel” (biologisch witbier) in een speciaal voor de Russische markt ontworpen glas.

Daarnaast werd ook de voetbal wedstrijd van Zenith St. Petersburg tegen. Borussia Dortmund in Duitsland op de voet gevolgd.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top