dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Rust en luxe als slaapkamer trends 2015
Rust en luxe als slaapkamer trends 2015

Rust en luxe als slaapkamer trends 2015

  • Nederland
  • Het jaar 2015 staat voor rust en een luxueus gevoel in de slaapkamer. Is ook jouw slaapkamer toe aan een nieuw uiterlijk?
  • slaapkamer-trends-2015-boxspringfabriek
  • Boxspringfabriek
  • www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl

Het jaar 2015 staat voor rust en een luxueus gevoel in de slaapkamer. De tijden van felle en opvallende kleuren zijn voorbij. Ruim een derde van ons leven brengen we door in de slaapkamer, reden genoeg om rekening te houden met de nieuwste trends. Omdat we zoveel tijd doorbrengen in de slaapkamer zien we continu ruimte voor verbeteringen. Is ook jouw slaapkamer toe aan een nieuw uiterlijk? We voorzien je graag van een aantal nuttige tips voor een moderne en rustgevende slaapkamer.

De slaapkamer is een echte kamer in huis

De slaapkamer vormt een steeds belangrijkere ruimte in je woning. De slaapkamer is niet alleen meer een plek om te slapen. Deze traditionele rol vervaagt langzamerhand en we willen ook dat deze ruimte een prettig gevoel geeft, ook wanneer onze ogen niet gesloten zijn. We brengen steeds meer tijd door in onze slaapkamer en het draait om meer dan de nachtrust en intimiteit. De slaapkamer is een ruimte om te ontspannen.

Des te groter het bed, des te beter

De slaapkamer wordt steeds belangrijker. Dit geldt ook voor het bed wat in de ruimte staat. Des te groter het bed, des te beter. Een bed of boxspring is meer dan een attribuut om in te slapen, maar is inmiddels ook de belangrijkste eyecatcher van de slaapkamer. Ben je van plan om een nieuw bed aan te schaffen? Ga dan voor een groot bed. Zorg voor opvulling met royale kussens. Je bed of boxspring mag ook in midden van de slaapkamer worden gepositioneerd. Zorg ervoor dat het bed het middelpunt van de kamer is.

Haal luxe naar je slaapkamer

Omdat we steeds meer in de slaapkamer zijn, willen we ook dat deze kamer een luxueus gevoel geeft en comfort biedt. Hetzelfde gevoel als bij een hotelkamer, maar dan aan het einde van de gang. Zorg voor een comfortabele ruimte waar je jezelf kan zijn. Een prettige kamer met subtiele stijlvolle verlichting en klassieke of juist moderne meubels en zelfs bloemen of planten.

Droom heerlijk weg in een ruim bed met grote royale kussens en een goed dekbed. Zorg ook voor een prettig kleurgebruik; ga voor maximaal drie verschillende tinten en pas rustige luxe kleuren toe. Onder rustgevende kleuren vallen onder meer lichtblauw, wit, crème, lila of lichtgrijs.  Ook het gebruik van een juist afgestemde verlichting kan voor de juiste sfeer zorgen.

Creëer een oase van rust

Niet zo heel lang geleden stond de slaapkamer in het teken van felle kleuren en patronen. In 2015 is dit voorbij. De slaapkamer is per slot van rekening de plek in ons huis waar wel helemaal tot rust komen en dat willen we ook terug zien in de aankleding hiervan. Dus geen schreeuwerige prints, felle kleuren of opvallende accessoires meer. Zorg voor dit gevoel door het gebruik van van zachte kleuren zoals wit, zachte pasteltinten en grijstinten.

» Heb jij deze slaapkamer trends al toegepast in je slaapkamer? Of wil je meer weten? We horen graag meer van je voor al je slaapkamer en boxspring vragen.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top