zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Rutte: ‘Bemoedigende economische cijfers’
Rutte: ‘Bemoedigende economische cijfers’

Rutte: ‘Bemoedigende economische cijfers’

  • Nederland
  • ‘We hebben met elkaar de schouders er onder moeten zetten de afgelopen jaren om uit de crisis te komen. Maar we zijn pas tevreden als ook de werkloosheid verder gaat dalen’. Dat concludeert minister-president Rutte naar aanleiding van de jongste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over de Nederlandse economie, die gisteren zijn verschenen. Rutte zei dit in zijn wekelijke persconferentie na afloop van de ministerraad.
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

‘We hebben met elkaar de schouders er onder moeten zetten de afgelopen jaren om uit de crisis te komen. Maar we zijn pas tevreden als ook de werkloosheid verder gaat dalen’. Dat concludeert minister-president Rutte naar aanleiding van de jongste cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek over de Nederlandse economie, die gisteren zijn verschenen. Rutte zei dit in zijn wekelijke persconferentie na afloop van de ministerraad.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top