maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Rutte bij Hannover Messe
Rutte bij Hannover Messe

Rutte bij Hannover Messe

  • Nederland
  • Minister-president Rutte is zondag 6 en maandag 7 april aanwezig bij de Hannover Messe, de belangrijkste industriële beurs ter wereld. Nederland is dit jaar partnerland van de Hannover Messe. Meer dan 270 Nederlandse bedrijven, industrieverenigingen en kennisinstituten presenteren zich op deze internationale beurs.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/04/03/rutte-bij-hannover-messe.html

Bondskanselier Merkel van Duitsland verwelkomt minister-president Rutte zondagavond op de Hannover Messe. Beiden spreken hier op de officiële opening van de beurs. Aansluitend vindt een bilateraal gesprek plaats tussen de minister-president en de Bondskanselier. Hierbij spreken zij onder andere over actuele onderwerpen als de situatie in de Oekraïne en de Europese verkiezingen.

Maandagochtend bezoeken minister-president Rutte en Bondskanselier Merkel samen de beursvloer. De rondgang start met de opening van het Holland Partner Country Pavilion, een van de negen Nederlandse paviljoens op de Hannover Messe. Aansluitend bekijken de minister-president en de Bondskanselier een aantal bijzondere Nederlandse producten, waaronder een familie-auto die rijdt op zonne-energie van het Solar Team Eindhoven. Minister-president Rutte sluit zijn bezoek aan de Hannover Messe af met een toespraak bij de opening van de Business Summit, ‘The future of industry’. Deze top heeft als doel om Nederlandse bedrijven uit de technologische industrie in contact te brengen met hun Duitse counterparts.

De Hannover Messe 2014 vindt plaats van 7 tot en met 11 april. Minister Kamp van Economische Zaken bezoekt de beurs van maandag 7 tot en met woensdag 9 april. Staatssecretaris Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is woensdag 9 en donderdag 10 april aanwezig op de Hannover Messe. De beurs bestaat uit 6.550 exposanten uit 62 landen. Jaarlijks ontvangt de Hannover Messe zo’n 220.000 bezoekers uit 93 landen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top