donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Rutte: ‘Herstel werkgelegenheid blijft prioriteit’
Rutte: ‘Herstel werkgelegenheid blijft prioriteit’

Rutte: ‘Herstel werkgelegenheid blijft prioriteit’

  • Nederland
  • Minister-president Rutte ziet de deze week gepresenteerd CPB-cijfers als een teken dat het de Nederlandse economie voorzichtig de goede kant op gaat. 'Maar we zijn er nog niet. Dit jaar stijgt de werkloosheid nog. Herstel werkgelegenheid was, is en blijft onze prioriteit'. Dat zei Rutte na afloop van de ministerraad.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/03/07/rutte-herstel-werkgelegenheid-blijft-prioriteit.html

‘Duidelijk is dat een tekort boven de 2% geen eindstation is. Elk jaar ruim € 12 miljard meer uitgeven dan er binnenkomt is immers niet houdbaar’, zo stelt de minister-president. Hij benadrukt dat het herstel van de overheidsfinanciën en het doorvoeren van hervormingen nodig blijft. ‘Het devies is koers houden’ aldus Rutte.

Oekraïne

Minister-president Rutte heeft in de ministerraad ook verslag gedaan van het overleg met de Europese regeringsleiders over de Oekraïne. ‘De Europese Raad heeft gisteren gekozen voor een traject dat het diplomatieke spoor verbindt met stevige maatregelen als dit niet lukt’ aldus Rutte. ‘De-escalatie en dialoog zijn wat ons betreft de kernwoorden’.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top