dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Rutte: meer banen hoogste prioriteit kabinet
Rutte: meer banen hoogste prioriteit kabinet

Rutte: meer banen hoogste prioriteit kabinet

  • Nederland
  • 'De nieuwe cijfers van het CBS over de Nederlandse economie geven een gemengd beeld. Het is nu zaak koers te houden.' Dat zei minister-president Rutte na afloop van de ministerraad.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/05/16/rutte-meer-banen-hoogste-prioriteit-kabinet.html

De Nederlandse economie kromp in het 1e kwartaal van 2014 met 1,4% ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dit kwam vooral door het lagere gasverbruik. Maar het onderliggende herstel houdt aan. Rutte benadrukt dat het zaak is om koers te houden. De economie versterken door de noodzakelijke hervormingen door te voeren en de overheidsfinanciën op orde te brengen. ‘En natuurlijk, de absolute eerste prioriteit van dit kabinet was, is en blijft eens te meer herstel van de werkgelegenheid. Meer banen’, aldus Rutte.

De minister-president benadrukt dat er nog hard gewerkt moet worden om de economie weer helemaal op niveau te krijgen. ‘Maar we zijn op de goede weg. En we zullen daar in slagen’.

Verkiezingen Europees Parlement

De minister-president riep tijdens de persconferentie iedereen op om te gaan stemmen voor het Europees Parlement op 22 mei. ‘Wat uw mening ook is over de Europese samenwerking, er is altijd een partij die daarbij past.’

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top